Çirişler ayıklanır ve yaprakları ince ince kıyılır. Bunlara iyice haşlanır. Haşlanmış çirişler soğuk suya tutulup süzülür. Bir tavada yağ ısıtılır, çirişler içine atılır ve birkaç dakika kavrulur. Üzerine yumurta kırıldıktan sonra servis edilir.
Kısa URL: https://ml.md/lc39998
Gönderme Tarihi: 26.Ağu.2009
2,642 defa indirildi / yazdırıldı
500 gram çiriş
3 yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz
Karabiber
Çirişleri ayıklayın, kök kısımlarını ayırın ve yıkayın. Ayırdığınız çiriş yapraklarını ince ince kıyın. Daha sonra kıydığınız yeşilliklere çırpılmış yumurtaları ekleyin. Tuz ve karabiberle lezzetlendirin. Yağı eritin ve malzemeyi yağa ilave edin. 5-10 dakika kadar kavurun. Servis yapın.