|
|
DEREOTLU PİLAV |
|
oKlAvA
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 16.04.2006
Mesajlar: 111 Şehir: Kırıkkale |
Kısa URL: https://ml.md/lc1935
Gönderme Tarihi: 16.Nis.2006
2,711 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 adet bezelye konservesi (küçük boy)
2 su bardağı pirinç
1 demet dereotu
1 adet havuç
1 baş soğan
sıvı yağ
karabiber
Küçük parçalar halinde kestiğiniz havuç ve soğanı sıvı yağda kavurun. İki bardak yıkanmış pirinçle çevrip, pişirin. Piştiğinde bezelye, kıyılmış dereotu ve karabiber katıp, dinlenmeye bırakın.
Fotoğraf "Gülriz Öztürk" tarafından gönderildi. 02.07.2019
|
|
DEREOTLU PİLAV Tarifleri Pilavlar
|
|