Kısa URL: https://ml.md/lc117681
Gönderme Tarihi: 19.Haz.2016
1,349 defa indirildi / yazdırıldı
Fadim Bulgurcu
1 kutu ton balığı
3 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
1 adet domates
2 adet yeşil sivri biber
Karabiber
Ton balığının yağı süzülür derin bir kaseye alınır. Haşlanmış yumurtalar üzerine parçalanmamasına dikkat edilerek doğranır. Domates salatalık ve biberlerde küp doğranır. Karabiber ilave edilir. 10 dakika kadar beklettikten sonra servis yapılır.
Kısa URL: https://ml.md/lc184736
Gönderme Tarihi: 09.Eyl.2025
27 defa indirildi / yazdırıldı
1 su bardağı haşlanmış nohut
1 su bardağı haşlanmış kinoalı veya bulgur
1 adet salatalık (küçük doğranmış)
10-12 adet cherry domates (ikiye bölünmüş)
1 adet kırmızı biber (doğranmış)
1 avuç roka
1 avuç taze nane yaprağı
½ avokado (isteğe bağlı, doğranmış)
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet limon suyu
1 tatlı kaşığı nar ekşisi
Tuz, karabiber
Nohut ve kinoayı (veya bulguru) önceden haşlayıp soğutun.
Geniş bir salata kasesine tüm sebzeleri ve yeşillikleri ekleyin.
Haşlanmış bakliyatları ve kinoayı karışıma ilave edin.
Ayrı bir kapta zeytinyağı, limon suyu, nar ekşisi, tuz ve karabiberi çırpın.
Sosu salatanın üzerine döküp nazikçe karıştırın.
Soğuk olarak servis edin.