|
|
Etli Ravioli |
|
ruhan
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 07.03.2017
Mesajlar: 30 Şehir: Samsun |
Kısa URL: https://ml.md/lc123638
Gönderme Tarihi: 08.Mar.2017
1,967 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://multicooker.com
Hamur için:
Un 300 gr
Yumurta (sarısı) 260 gr (13 adet)
Tuz ( isteğe göre )
İçi için:
Dana eti 100 gr
Kuzu eti 200 gr
Soğan 50 gr
Yumurta 50 gr (1 adet)
Tereyağı 30 gr
Taze maydanoz 10 gr
Taze kişniş 10 gr
Sarımsak 5 gr
Rendelenmiş hindistancevizi 1 gr
Su 1 Lt
Tuz
Baharatlar
Önce içi hazırlayın ve yeşilliği bıçakla doğrayın. Et, soğan, sarımsak ve tereyağı kıyma makinesi ile kıyma haline getirin, yumurta, yeşillik, tuz ile baharatları ekleyin ve homojen hale getirin.
Hamur hazırlanışı: ayrı kapta un ile yumurta sarısını karıştırarak ve tuz ekleyerek hamuru hazırlayın. Hazırladığınız hamuru 0,2 cmlik kalınlığına kadar açın ve 5 cmlik kareler şeklinde kesin. Her karenin içine biraz iç koyun ve üstüne diğer kareyi koyun. Kenarlarını iyice kapatın. Çok fonksiyonlu pişiricinin içine su dökün ve tuz ekleyin. Kapağı kapatın. MAKARNA uşuna basın, pişirme süresi 8 dakikadır. Başlat tuşuna basın. Sinyal sesinden sonra hazırladığınız ravioliyi içine koyun ve kapağı kapatın. Çalışma modu bitene kadar pişirin.
|
|
Etli Ravioli Tarifleri Biscotti Tarifleri
|
|