Doğranmış soğan yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. Üzerine önceden tuzu çıkarılmış ve doğranmış fasulye turşusu katılarak karıştırılır. Bir süre kavrulur. Servise sunulur.
Kısa URL: https://ml.md/lc119801
Gönderme Tarihi: 22.Eyl.2016
2,282 defa indirildi / yazdırıldı
Ordu Büyükşehir Belediyesi
Yarım kg fasulye turşusu
2 adet orta boy soğan
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Pul biber (isteğe bağlı)
3-4 saat önceden suda bekletilmiş, tuzu çıkartılmış fasulye turşusu küçük küçük doğranır. Diğer yandan ince ince doğranmış soğanlar yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. İsteğe bağlı pul biber de eklenir. Üzerine turşu ilave edilir. Bir süre kavrulur. Servis edilir.