Makarnayı tuzlu suda 10 dakika haşlayın. Suyunu süzüp bekletin. Kabak ve soğanı yarım ay şeklinde doğrayın. Doğranmış sebzeleri zeytinyağında 5 dakika soteleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Üzerine makarnaları katıp karıştırarak 5 dakika daha pişirin. Doğranmış maydanoz ve dereotuyla süsleyerek servis yapın.
Fotoğraf "perlit" tarafından gönderildi. 24.08.2015
Kısa URL: https://ml.md/lc107293
Gönderme Tarihi: 03.May.2015
1,735 defa indirildi / yazdırıldı
150 gr margarin
1 paket erişte
1 adet taze taze soğan
2 adet kabak
5 dilim dana jambon
1 bardak chedar peyniri
6 yemek un
1 bardak süt
1 yemek kaşığı kabartma tozu
5 adet yumurta
1 çay kasığı Tuz
1 çay kasığı Karabiber
Erişteyi haşlayın. İçine ince doğranmış soğan, rendelenmiş kabak, ince kıyılmış jambon, peynir, un, süt kabartma tozu, yağ ve çırpılmış yumurtaları ekleyin. Tuz ve karabiber serpin. Bu karışımı iyice yağlanmış bir kaba dökün. 40 dakika kadar fırında pişirin. Sıcak servis yapın.