Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Cevizli Makarna Tarifleri > KABAKLI MAKARNA (9 adet - 585,839 defa bakıldı)

KABAKLI MAKARNA


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Balıklı Makarna Tarifleri
Bezelyeli Makarna Tarifleri
Biberli Makarna Tarifleri
Brokolili Makarna Tarifleri
Cevizli Makarna Tarifleri
Domatesli Makarna Tarifleri
Erişte Tarifleri
Etli Makarna Tarifleri
Fasulyeli Makarna Tarifleri
Fırın Makarna Tarifleri
Havuçlu Makarna Tarifleri
Ispanaklı Makarna Tarifleri
Kabaklı Makarna Tarifleri
Kesme Makarna Tarifleri
Kıymalı Makarna Tarifleri
Köfteli Makarna Tarifleri
Kremalı Makarna Tarifleri
Kuskus Tarifleri
Mantarlı Makarna Tarifleri
Lazanya Tarifleri
Patlıcanlı Makarna Tarifleri
Peynirli Makarna Tarifleri
Salçalı Makarna Tarifleri
Sebzeli Makarna Tarifleri
Soğanlı Makarna Tarifleri
Sosisli Makarna Tarifleri
Soslu Makarna Tarifleri
Spagetti Tarifleri
Sucuklu Makarna Tarifleri
Şehriye Tarifleri
Tavuklu Makarna Tarifleri
Ton Balıklı Makarna Tarifleri
Yoğurtlu Makarna Tarifleri
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


KABAKLI MAKARNA

Anten
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.06.2006
Mesajlar: 47
Şehir: 7.Cadde Bahçelievler
Kısa URL: https://ml.md/lc8728
Gönderme Tarihi: 19.Kas.2006
3,044 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMESİ:
500 gr. makarna
500 gr. kabak
2 çorba kaşığı margarin
40 gr. kaşar peyniri
tuz

YAPILIŞI:
Makarnaları, tuzlu kaynar suda haşlayın ve süzün. Bir taraftan kabaklan kazıyıp, bir tavla zarı büyüklüğünde doğrayın. Bir tavaya margarin, tuz ve biber koyarak kabaklan zaman zaman kanştırarak pişirin. Haşlanmış makarnalarla kabakları karıştınp üzerine kaşar peynirlerini serpin.


ML® Kabaklı Makarna için tıklayın


KABAKLI MAKARNA

DeliDana
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.12.2006
Mesajlar: 72
Şehir: Urfa
Kısa URL: https://ml.md/lc9650
Gönderme Tarihi: 12.Arl.2006
2,584 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMESİ:
500 gr. sakız kabağı
2 çorba kaşığı SANA
Tuz, karabiber
500 gr. makarna (fiyonk veya uzun)
4 çorba kaşığı rende kaşar
2 çorba kaşığı SANA

Kabakları yıkayıp, üzerini kazıyıp küçük karelere kesin. 2 çorba kaşığı SANA'yı tavada ısıtın. Kabakları atın, tuz, karabiber ilâve edin. Ara sıra karıştırarak pişirin. Bol tuzlu suda makarnaları haşlayın, süzün, soğumadan servis tabağına alın. 2 çorba kaşığı erimiş SANA'yı üzerine dökün, rende kaşarı serpin. Pişen kabakları da koyup yavaşça karıştırın. Hemen servis yapın.


ML® Kabaklı Ege Makarnası için tıklayın


Kabaklı Makarna

zafira
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 27.02.2007
Mesajlar: 276
Kısa URL: https://ml.md/lc13818
Gönderme Tarihi: 18.May.2007
2,689 defa indirildi / yazdırıldı




Yarım kilo sakız kabağını küçük tavla zarı biçiminde parçalara doğramalı, içinde iki çorba kaşığı sadeyağ bulunan bir tavaya koyup tuzunu ve karabiberini serptikten sonra vakit vakit karıştırarak pişirmeli.
Beri yanda yarım kiloluk bir paket makarnayı tuzlu kaynar suda haşlamalı. Makarnalar diriliğini kaybederken ateşten indirip suyunu süzmeli. Kabakların içine boşaltıp bir-iki kere kevgirle harmanlamalı ve servis tabağına almalı. Makarnanın üstüne iki kaşık rendelenmiş kaşer peyniri serptikten sonra servis yapmalı.

ML® Kabaklı Makarna (görsel)


KABAKLI MAKARNA

sardunya
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 19.11.2007
Mesajlar: 36
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc19728
Gönderme Tarihi: 03.Arl.2007
2,782 defa indirildi / yazdırıldı




Malzeme :
500 gr. makarna, istenilen çeşit,
2 adet kabak,
2 adet domates,
1 adet soğan,
1 adet havuç,
1 kaşık yağ,
1/2 demet maydanoz,
1 bardak zeytinyağı,
tuz,
karabiber.

Yapılışı:
1- Makarnaları bol suyla haşlayıp suyunu süzünüz.
2- Bir kaşık erimiş yağ gezdirip tencereyi silkeleyerek makarnaları ıslatınız.
3- Kabakların kabuklarım soyup 1 cm. lik parçalara doğrayınız.
4- Tuzla hafif oğup yıkayınız.
5- Bir tencereye 2 kaşık yağ koyup soğanları küçük doğrayıp hafif pembeleştiriniz.
6- Soğan pembeleşince domateslerin kabuklarını soyup fındık büyüklüğünde doğrayıp üzerine koyunuz.
7- Domatesler kavrulurken havucun kabuğunu kazıyıp rendeden geçirip domateslerin üzerine koyup tuz, karabiber, koyup 20-25 dakika pişiriniz.
8- Bir tavaya veya kızartma kabına bolca zeytinyağı koyup kızdırın.
9- Kuruladığınız kabakları kızdırılmış zeytinyağına atıp her tarafını pembe renkte kızartınız.
10- Kabakları da domateslerin üzerine koyup orta hararetli ateşte 10-15 dakika pişiriniz.
11- Kabaklar plşince tencereyi ateşten alıp üzerine kıyılmış maydanoz koyup karıştırınız.
12- Makarnaları servis tabağına boşaltıp üzerine patlıcanlı salçayı sıcak olarak boşaltıp servis yapınız.


Kabaklı Makarna

anfora
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 17.12.2008
Mesajlar: 20
Şehir: Muğla
Kısa URL: https://ml.md/lc31261
Gönderme Tarihi: 17.Arl.2008
2,522 defa indirildi / yazdırıldı




1 paket makarna
2 adet kabak
4 çorba kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz

Kabakların kabukları kazınır ve ince daire şeklinde doğranı. Tavada zeytinyağında sotelenir. Üzerine pul biber ve az tuz eklenir. Bu arada makarna bilindiği gibi pişirilir. Servis tabağına konur. Üzerine sotelenmiş kabak ve sarımsaklı yoğurt bırakılır.


Kabaklı Makarna

yediveren
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.04.2011
Mesajlar: 38
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc64476
Gönderme Tarihi: 16.Haz.2011
2,670 defa indirildi / yazdırıldı




1/2 paket domatesli makarna
1 adet orta boy kabak
1 adet soğan
1/2 çay bardağı zeytinyağı
Tuz, karabiber

Makarnayı tuzlu suda 10 dakika haşlayın. Suyunu süzüp bekletin. Kabak ve soğanı yarım ay şeklinde doğrayın. Doğranmış sebzeleri zeytinyağında 5 dakika soteleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Üzerine makarnaları katıp karıştırarak 5 dakika daha pişirin. Doğranmış maydanoz ve dereotuyla süsleyerek servis yapın.


Fotoğraf "perlit" tarafından gönderildi. 24.08.2015


Kabaklı Makarna

nevtosun
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 15.01.2013
Mesajlar: 71
Şehir: Şanlıurfa
Kısa URL: https://ml.md/lc90297
Gönderme Tarihi: 04.Tem.2013
1,932 defa indirildi / yazdırıldı




Yarım paket domatesli makarna
1 orta boy kabak
1 orta boy soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz, karabiber
2-3 dal maydanoz
2-3 dal dereotu

Makarnaları tuzlu suda on dakika haşlayın, süzün. Bu arada kabak ve soğanı yarım ay şeklinde doğrayın. Doğranmış sebzeleri zeytinyağında beş dakika soteleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Ardından üzerine makarnaları katıp, beş dakika daha pişirin. Doğranmış maydanoz ve dereotu ilavesiyle servis yapın.


Kabaklı Makarna

Didem Aksel
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 22.03.2010
Mesajlar: 83
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc90572
Gönderme Tarihi: 15.Tem.2013
2,310 defa indirildi / yazdırıldı




2 su bardağı makarna
2 adet kabak
1 adet limon
1/2 çay bardağı zeytinyağı
3 çorba kaşığı çiğ badem
2 çorba kaşığı çam fıstığı
100 gr. tulum peyniri
1/2 demet dereotu

Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün. Üzerine bir miktar zeytinyağı gezdirip soğumaya bırakın. Kabakları doğrayıp az suda haşlayıp süzün. Kıyılmış bademi, dereotunu, haşlanmış kabağı, peyniri ve çam fıstığını harmanlayıp üzerine limon suyu ve zeytinyağı katın, makarnayla karıştırın.


Kabaklı Makarna

nezoş
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 29.04.2015
Mesajlar: 30
Şehir: Rize
Kısa URL: https://ml.md/lc107293
Gönderme Tarihi: 03.May.2015
1,735 defa indirildi / yazdırıldı




150 gr margarin
1 paket erişte
1 adet taze taze soğan
2 adet kabak
5 dilim dana jambon
1 bardak chedar peyniri
6 yemek un
1 bardak süt
1 yemek kaşığı kabartma tozu
5 adet yumurta
1 çay kasığı Tuz
1 çay kasığı Karabiber

Erişteyi haşlayın. İçine ince doğranmış soğan, rendelenmiş kabak, ince kıyılmış jambon, peynir, un, süt kabartma tozu, yağ ve çırpılmış yumurtaları ekleyin. Tuz ve karabiber serpin. Bu karışımı iyice yağlanmış bir kaba dökün. 40 dakika kadar fırında pişirin. Sıcak servis yapın.







KABAKLI MAKARNA Tarifleri Cevizli Makarna Tarifleri



(9 adet KABAKLI MAKARNA 585,839 defa bakıldı)

1 2 3 4 5 6 7 8 9

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort