|
|
Karpuz Tatlısı |
|
Saadet
Türkçe Admin
Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc93815
Gönderme Tarihi: 16.Kas.2013
2,083 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 kaşık margarin
1 adet küçük boy karpuz
1 paket tart jölesi
4 çorba kaşığı tozşeker
1 adet yumurta
4 çorba kaşığı krema
1 kahve fincanı Toz antepfıstığı
Karpuzun kabuğunu temizleyip, dilimleyin. Blenderden geçirip, suyu tencereye alın. Tart jölesi ekleyip karıştırın. Muffin kalıplarına jöleli karpuzun yarısını pay edin. Derin dondurucuya yerleştirip, 10 dakika bekletin. Krema için şeker sana yumurta ve kremayı mikserle çırpın. Kalıplardaki her bir jöleli karpuzun üzerine 1 çorba kaşığı krema yerleştirin. Kalan karpuzlu jöleyi de kremanın üzerine koyup, derin dondurucuda 1 saat dinlendirin. Kalıpları servis tabaklarına ters çevirip çıkarın. Üzerine antepfıstığı serpip, soğuk olarak servis yapın.
|
|
Karpuz Tatlısı Tarifleri Meyve Tatlıları
|
|