Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Yoğurt Çorbası Tarifleri > Kış Çorbası (17 adet - 431,268 defa bakıldı)

Kış Çorbası


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Acı Çorba Tarifleri
Balık Çorbası Tarifleri
Balkabağı Çorbası Tarifleri
Biber Çorbası Tarifleri
Brokoli Çorbası Tarifleri
Buğday Çorbası Tarifleri
Ciğer Çorbası Tarifleri
Domates Çorbası Tarifleri
Düğün Çorbası Tarifleri
Ekmek Çorbası Tarifleri
Ekşi Çorba Tarifleri
Et Suyu Tarifleri
Etli Çorba Tarifleri
Ezme Çorba Tarifleri
Ezogelin Çorbası Tarifleri
Fasulye Çorbası Tarifleri
Havuç Çorbası Tarifleri
Ispanak Çorbası Tarifleri
İşkembe Çorbası Tarifleri
Kabak Çorbası Tarifleri
Karnabahar Çorbası Tarifleri
Kereviz Çorbası Tarifleri
Konsome Tarifleri
Kruton Tarifleri
Köfteli Çorba Tarifleri
Köy Çorbası Tarifleri
Kremalı Çorba Tarifleri
Kuşkonmaz Çorbası Tarifleri
Lahana Çorbası Tarifleri
Makarnalı Çorba Tarifleri
Mantar Çorbası Tarifleri
Mercimek Çorbası Tarifleri
Mısır Çorbası Tarifleri
Nohutlu Çorba Tarifleri
Paça Çorbası Tarifleri
Pancar Çorbası Tarifleri
Patates Çorbası Tarifleri
Patlıcan Çorbası Tarifleri
Peynirli Çorba Tarifleri
Pırasa Çorbası Tarifleri
Pirinç Çorbası Tarifleri
Sarımsak Çorbası Tarifleri
Sebze Çorbası Tarifleri
Şehriye Çorbası Tarifleri
Soğan Çorbası Tarifleri
Soğuk Çorba Tarifleri
Süt Çorbası Tarifleri
Tarhana Çorbası Tarifleri
Tavuk Çorbası Tarifleri
Tavuk Suyu Tarifleri
Terbiyeli Çorba Tarifleri
Yayla Çorbası Tarifleri
Toyga Çorbası Tarifleri
Yoğurt Çorbası Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kış Çorbası

gulsimsir
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 13.01.2006
Mesajlar: 180
Kısa URL: https://ml.md/lc869
Gönderme Tarihi: 16.Oca.2006
3,507 defa indirildi / yazdırıldı




200 gr ıspanak
2 havuç
1 patates
1 kereviz
200 gr brokoli
Yarım demet maydanoz
1 kahve fincanı ince bulgur
1 su bardağı süt krema
8 su bardağı su
1 tatlı kaşığı nane
15 gr tereyağı
1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber
Tuz

Ispanak, havuç, patates, kereviz, brokoli ve maydanozu temizleyip ince doğrayın. Sebzeleri 8 bardak kaynar suda haşlayın. Sebzeleri süzüp suyunu ayırın. Sebzeleri blenderden geçirip püre haline getirin.
Sebze suyunu bir tencereye alın. Bulguru ilave edip 10 dakika pişirin. Sebze püresini ekleyin. 10-15 dakika kısık ateşte pişirin. Kremayı ilave edin ve tencereyi ocaktan alın.
Küçük bir tavada tereyağını kızdırın. Nane, kırmızı tozbiber ve tuz ekleyip karışımı çorbanın üzerine gezdirerek dökün. Servis kâselerine paylaştırıp sıcak olarak servis yapın.


ML® Kış Çorbası için tıklayın

ML® Güz Çorbası için tıklayın



Fotoğraf "sabahtan" tarafından gönderildi. 03.11.2020


KIŞ ÇORBASI

zumZUM
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.04.2006
Mesajlar: 150
Şehir: Sivas
Kısa URL: https://ml.md/lc2446
Gönderme Tarihi: 23.Nis.2006
2,955 defa indirildi / yazdırıldı




1/2 su bardağı pirinç
1 tavuk göğsü
2 adet patates
1 adet havuç
1 adet kereviz
1 adet limon
1 yumurtanın sarısı
İnce kıyılmış maydanoz
Yeteri kadar tuz

Pirinci ve tavuk göğsünü ayrı yerlerde haşlayın. Küp şeklinde doğradığınız patates, havuç ve kerevizi tavuk etiyle beraber bir tencereye koyun. Sebzeler iyice pişince, haşlanmış pirinçleri ve tuzu da ekleyin. Bir kabın içinde çırptığımız yumurtayı ve limon suyunu çorbanın kaynayan suyuyla karıştırın ve bu karışımı çorbaya ekleyin. Çorbanın üzerini kıyılmış maydanoz ile süsleyerek servis yapın.


KIŞ ÇORBASI

buket
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 19.02.2008
Mesajlar: 26
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc22030
Gönderme Tarihi: 19.Şub.2008
2,842 defa indirildi / yazdırıldı




Malzemesi
2 soğan
1 patates
1 havuç
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 kahve fincanı un
1 çay kaşığı köri
5 su bardağı et suyu
1 çay kaşığı limon suyu
3-4 dal maydanoz
Tuz
Karabiber

Soğanları soyup ince ince kıyın. Patates ve havucu soyup yıkayın. Küçük küpler halinde doğrayın. Maydanoz yapraklarını yıkayıp kıyın.
Sıvıyağı tencerede kızdırıp soğanı pembeleştirin. Patates ve havuçları ekleyip 5 dakika kavurun. Un ve köriyi ekleyip birkaç dakika daha kavurun.
Et suyunu ilave edip 5 dakika kaynatın. Limon suyu, tuz ve karabiber ekleyip koyulaşıncaya kadar yaklaşık 30 dakika pişirin.
Çorbayı blenderden veya tel süzgeçten geçirin. Tencereye alıp tekrar ısıtın. Kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın.


Kış Çorbası

sinan
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 19.01.2007
Mesajlar: 144
Şehir: İÇEL
Kısa URL: https://ml.md/lc12655
Gönderme Tarihi: 18.Mar.2007
2,794 defa indirildi / yazdırıldı




3 Çorba kaşığı tereyağı
3 Çorba kaşığı un
2 Çorba kaşığı salça
5.5 Su bardağı su
1 Su bardağı süt
2-3 Çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz, karabiber

Tereyağından iki 2 çorba kaşığı alarak üzerine unu ilave edin.
Orta hararetli ateşte, un sararana dek sürekli karıştırarak kavurup, kenarda bekletin.
Ayrı bir kapra, kalan tereyağı ile salçayı birlikte 2-3 dakika kavurup, ateşten alın.
Tekrar ocağa aldığınız kavrulmuş unun içine, azar azar 5.5 su bardağı suyu ilave ederek topaksız kıvama getirin.
Üzerine tereyağında kavrulmuş salçayı, tuzu ve karabiberi ekleyip sürekli karıştırarak çorbayı pişirin.
Çorba koyulaşmaya başladığında üzerine sütü döküp, bir taşım kaynatın.
Ateşten alıp, kaselere aktarın.
Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpip, servis yapın.


Kış Çorbası

EnginAr
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 27.04.2006
Mesajlar: 68
Şehir: Bayrampaşa
Kısa URL: https://ml.md/lc4270
Gönderme Tarihi: 28.May.2006
2,674 defa indirildi / yazdırıldı




2 Adet kuru soğan
4 Adet yerelmasi
Yarim çay bardagi ayçiçek yagi
1 Su bardagi süt
Kitir ekmek parçalari
4 Su bardagi su
Tavuk bulyon
Tuz

Yerelmalarini küp seklinde dograyin.
Soganlari küçük dograyip, ayçiçek yaginda sararana dek kavurun.
Küp dogranmis yerelmelarini ekleyin.
4 Su bardagi su vetavuk bulyonu ilave edin.
Yerelmalari yumusayana dek pisirin.
Yerelmalari iyice yumusadiginda sütü ekleyin.
1-2 tasim kaynatip, atesten alin.
Blendir yada tel süzgeçten geçirerek çorbanin pürüzsüz olmasini saglayin.
Küp seklinde kesilmis ekmek parçalarini kirmizibiber ve nane eklenmis tereyağında kitirlasana dek kavurun.
Çorbanin üzerine koyup, kiyilmis maydanoz serperek servis yapin.


Kış Çorbası

Uyvar
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 05.04.2011
Mesajlar: 40
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc64381
Gönderme Tarihi: 14.Haz.2011
2,628 defa indirildi / yazdırıldı




Elif Korkmazel

3 çorba kaşığı tereyağı
3 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı salça
5.5 su bardağı su
1 su bardağı süt
Tuz
Karabiber

Unu, iki kaşık tereyağında sararana kadar kavurun. Kalan tereyağı ve salçayı kavurun. Kavrulmuş unu ocağa koyup suyu yavaş yavaş karıştırarak katın. Üzerine kavrulmuş salça, tuz ve karabiber ekleyip sürekli karıştırarak pişirin. Koyulaşmaya başladığında sütü döküp bir taşım daha kaynatın.


Kış Çorbası

karadoğan
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 19.06.2008
Mesajlar: 20
Şehir: Uşak
Kısa URL: https://ml.md/lc24727
Gönderme Tarihi: 19.Haz.2008
2,625 defa indirildi / yazdırıldı




2 adet pırasa
2 adet havuç
2 adet soğan
Biraz ıspanak
4 diş sarımsak
2 adet patates
1 limon
Yarım kaşık salça
Nane
Yarım bardak ayçiçek yağı
6 bardak et suyu

Pırasaları ince ince doğrayın, havucu ve soğanı da doğrayıp beraber yağda kavurun. Patatesleri de ufak ufak doğrayıp ilave ettikten sonra ıspanağı yıkayıp, doğrayın ve ilave edin. Biraz daha kavurup salçayı katın ve biraz karıştırın. Et suyunu katıp sarmısağı da ilave ederek kaynatın. Naneyi de ilave ettiğinizde çorbanız hazırdır. (Sevenler için baharat katarak acılı da yapabilirsiniz)


KIŞ ÇORBASI

sırça
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 28.01.2011
Mesajlar: 20
Şehir: Edirne
Kısa URL: https://ml.md/lc61187
Gönderme Tarihi: 11.Mar.2011
2,224 defa indirildi / yazdırıldı




1 küçük baş lahana
şalgam
havuç
patates
tuz
biber

Bir küçük baş lâhanayı dörde bölünüz. Şalgamı, havucu, patatesi, tuz ve biberi et suyunun içine atarak iyice pişiriniz. Bir kevgir içinde eze eze süzünüz. Bundan sonra kızarmış ekmeği, yağ ile beraber tabağa koyarak üzerine süzülmüş sebze suyunu ilâve edip sofraya getiriniz.


Kış Çorbası

gülüver
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 03.01.2014
Mesajlar: 21
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc94871
Gönderme Tarihi: 03.Oca.2014
2,079 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet pırasa beyaz kısmı
1/2 adet kereviz
2 adet yeşil biber
5-6 yaprak lahana
1 adet havuç
1 adet soğan
6-7 sap maydanoz
2 yemek kaşığı margarin
1 çay kaşığı tuz, karabiber, pul biber
5-6 bardak tavuk ya da et suyu
1 yemek kaşığı un
1 adet yumurta sarısı
1 yemek kaşığı yoğurt

Tencereye yağ eritilerek soğanlar sote edilir ince kıyılmış pırasa, biber ve küp doğranmış havuç ilave edilerek 5 dakika daha çevrilir küp doğranmış kereviz,kıyılmış lahana da eklenerek 2-3 dakika kavurma işlemine devam edilir et veya tavuk suyu, tuz, karabiber ve pul biber ilave edilerek çorba orta ateşte sebzeler iyice pişene kadar kaynatılır. Süzgeç ya da robottan geçirilir diğer tarafta bir yemek kaşığı un, yumurta sarısı, bir yemek kaşığı yoğurt iyice çırpılarak topaksız bir karışım elde edilir çorbaya azar azar katılıp sürekli karıştırılarak terbiyesi salınır 1 dakika daha ateşte tutulup üzerine kıyılmış maydanoz serpilir tercihe göre.


Kış Çorbası

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc105341
Gönderme Tarihi: 20.Şub.2015
1,999 defa indirildi / yazdırıldı




1 tane pırasa
1 tane patates
250 gr çiriş
1 tane yumurta
1 yemek kaşığı un
2 dal maydanoz
2 dal pazı
2 dal taze nane
2 yemek kaşığı tereyağı
1 adet havuç
1 tane tavuk

Tavuk haşlanır, tavuk başka bir kaba alınır. pırasa, havuç, çiriş, patates, maydanoz, pazı, nane küçük küçük doğranır. tavuğun göğsü küçük küçük doğranır. tavuk suyu orta ateşe alınır doğranan tüm malzemeler içine konur. 1 yumurtayla un çırpılır, terbiyesi yapılır. Tereyağı çorbanın içine eklenir, sıcak sıcak içilir.



Kış Çorbası

azıcık aşım
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 20.03.2019
Mesajlar: 33
Şehir: Mersin
Kısa URL: https://ml.md/lc141384
Gönderme Tarihi: 21.Mar.2019
1,807 defa indirildi / yazdırıldı




3+2 yemek kaşığı tereyağı
Yarım su bardağı bulgur
Yarım su bardağı kırmızı mercimek
1 su bardağı barbunya
1 adet kuru soğan
6 su bardağı et suyu
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
1 tatlı kaşığı kuru nane
3 diş sarımsak
Tuz
Karabiber

Kırmızı mercimeği ve bulguru ayıklayıp, bir süzgecin içinde akan soğuk suyun altında iyice yıkayın. Sarımsakları ve kuru soğanı yemeklik doğrayın. Derin bir tencerede 3 yemek kaşığı tereyağını eritip, kuru soğanları içine ilave edin. Kuru soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun. Daha sonra içine et suyunu ilave edip, kaynatın.
Kaynayan et suyunun içine yıkanmış bulguru, kırmızı mercimeği, haşlanmış barbunyayı, tuzu ve karabiberi ekleyip, kısık ateşte pişirin. Çorba pişerken, küçük bir tavanın içinde 2 yemek kaşığı tereyağını eritip içine kırmızı pul biberi, kuru naneyi ve sarımsağı ilave edip kavurun. Servis tabağına aldığınız sıcak çorbanın üzerine sosu gezdirip, servis edin.



Kış Çorbası

ay ışığı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 16.06.2016
Mesajlar: 1752
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc147402
Gönderme Tarihi: 22.Arl.2019
848 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.elele.com.tr

2 su bardağı ıspanak
1 adet soğan
3-4 diş sarımsak
1 adet havuç
1 adet tatlı patates
1 çay kaşığı kaşığı rendelenmiş taze zencefil
1 adet limon
1 çay kaşığı top karabiber

Sebzeleri yaklaşık 40 dakika kadar haşladıktan sonra zencefil ve sarımsağı ekleyip, 5 dakika daha haşlayın. Tencereyi ateşten alıp, çorbayı blender’dan geçirin. Son olarak limon suyunu ekleyip, karıştırın.



Kış Çorbası

toybelen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 06.11.2020
Mesajlar: 32
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc154022
Gönderme Tarihi: 09.Kas.2020
475 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet kuru soğan
1 adet patates
2 diş sarımsak
1 adet tatlı kırmızı biber
1 su bardağı dolusu karnabahar
1 adet havuç
1 çay kaşığı zerdeçal
2 yemek kaşığı zeytinyağı
7-8 dal maydanoz
Karabiber
Pul biber
Tuz

Soğanlar küçük küçük doğranır ve zeytinyağında sotelenir. İçine rendelenmiş iki diş sarımsak ilave edilir. Küp küp küçük bir şekilde doğranılan sebzeler pişme sürelerine göre; ilk olarak havuç, sonra patates, sonra karnabahar, kırmızı biberi ekleyerek kavrulur. İsteğe bağlı olarak et suyu ile lezzetlendirilebilir. Son olarak baharatlar eklenir. Servis edilirken de ince kıyılmış maydanozlar ile servis edilir.



Kış Çorbası

sabahtan
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 02.11.2020
Mesajlar: 30
Şehir: Şereflikoçhisar
Kısa URL: https://ml.md/lc153909
Gönderme Tarihi: 04.Kas.2020
271 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet küçük brokoli
1 adet pırasa
1 adet havuç
1 adet kırmızı biber
1 adet domates
2-3 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Bir tutam dereotu
Terbiyesi için:
1 yemek kaşığı dolusu tereyağı
Un

Bütün sebzeleri temizleyip yıkıyoruz. İrice doğrayıp tencereye alıyoruz. Üzerine sekiz- dokuz su bardağı su ilave ediyoruz. Tuz ve karabiber ilave edip sebzeler yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz. Tereyağında unu kavuruyoruz. Kavurduğumuz unu sebzelerin içine alıp blenderdan geçiriyoruz. İnce ince kıydığımız dereotunu ilave ediyoruz. Limon ile servis ediyoruz.


Fotoğraf "gül" tarafından gönderildi. 09.09.2022


Kış Çorbası

Doctor
English Admin
English Admin

Kayıt: 15.01.2007
Mesajlar: 2416
Şehir: KKTC
Kısa URL: https://ml.md/lc163830
Gönderme Tarihi: 24.Mar.2022
250 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet kuru soğan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı un
3 su bardağı tavuk suyu
1 su bardağı su
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı tuz

Soğanı ortadan ikiye böldükten sonra yarım daire olacak şekilde doğrayın.
2 kaşık yağı tencereye alın ve soğanlar pembeleşene kadar kavurun.
Soğan hafif pembeleştiğinde unu ekleyin. 2 dakika kadar daha birlikte kavurun.
Daha sonra ısınmış olan tavuk suyunu ve suyu ekleyin.
Kısık ateşte 5 dakika kadar kadar kaynatın ve ardından istediğiniz baharatları ve tuzu ekleyin.
Kaynamış çorbanın altını kapattıktan sonra 5 dakika kadar dinlendirebilirsiniz.



Kış çorbası

OlurMuOlur
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 24.07.2020
Mesajlar: 2211
Şehir: Sincan
Kısa URL: https://ml.md/lc165359
Gönderme Tarihi: 09.Haz.2022
247 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.dogrusucarrefoursa.com

3-4 kereviz sapı
1 adet kereviz
1 havuç
1 adet soğan
1 demet maydanoz
2 yemek kaşığı buğday unu
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı yoğurt
Tuz
Zeytinyağı

Soğanı yemeklik doğrayın. Tavada ısıttığınız zeytinyağına soğan, tuz, karabiber ve kerevizi ekleyip soğanlar pembeleşene kadar kavurun. Havuç, kereviz sapları ve kerevizleri ince ince doğradıktan sonra sebzeleri soğanlara ekleyin ve kavurma işlemine bir süre daha devam edin. Sotelenen sebzeleri bir tencereye alın ve üzerini geçecek kadar sıcak su ilavesi yapın. Sebzeler bu şekilde pişerken bir yandan çorbanızın terbiyesini hazırlamaya başlayabilirsiniz. Terbiye için bir kasede yumurta sarısı, yoğurt ve unu iyice karıştırın. Sebzeler yumuşadığında yavaş yavaş terbiye sosunu çorbaya ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Çorbanızı 5 dakika daha bu şekilde pişirdikten sonra servis yapabilirsiniz.



Kış Çorbası

dolu
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.01.2014
Mesajlar: 1992
Şehir: Denizli
Kısa URL: https://ml.md/lc180592
Gönderme Tarihi: 30.Kas.2024
83 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

1 adet küçük boy kereviz
1 adet havuç
1 adet patates
1 adet kabak
1 adet soğan
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
5 su bardağı sıcak su veya sebze suyu
Yarım çay bardağı süt veya krema (isteğe bağlı)
Tuz ve karabiber
1 çay kaşığı zerdeçal (isteğe bağlı)
1 yemek kaşığı ince doğranmış maydanoz veya dereotu (üzeri için)

Sebzeleri (kereviz, havuç, patates, kabak ve soğan) kabuklarını soyup küçük küpler halinde doğrayın. Sarımsağı ince ince kıyın.
Bir tencereye zeytinyağı ve tereyağını ekleyip soğan ve sarımsağı pembeleşene kadar kavurun. Ardından doğranmış havuç, patates, kereviz ve kabakları ekleyin.
Sebzeleri birkaç dakika kavurduktan sonra sıcak suyu veya sebze suyunu ekleyin. Tuz, karabiber ve zerdeçalı ekleyerek sebzeler yumuşayana kadar orta ateşte pişirin.
Sebzeler tamamen yumuşayınca blender yardımıyla çorbayı pürüzsüz hale getirin. Süt veya krema eklemek isterseniz bu aşamada ilave edip birkaç dakika daha karıştırarak pişirin.
Çorbayı kaselere alıp üzerine doğranmış maydanoz veya dereotu serperek sıcak servis yapın.







Kış Çorbası Tarifleri Yoğurt Çorbası Tarifleri



(17 adet Kış Çorbası 431,268 defa bakıldı)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort