Kısa URL: https://ml.md/lc16439
Gönderme Tarihi: 16.Tem.2007
2,554 defa indirildi / yazdırıldı
Yarım kg. koyunciğeri
1 çay bardağı un
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
1 su bardağı sıvıyağ
Ciğerin kanının akması için süzgece konue süzülür, kuşbaşı şeklinde doğranır, pul biberle karıştırıldıktan sonra, una bulanır, fazla unu silkelenir, kızgın sıvıyağda kızartılır, servis tabağına piyazlık doğranmış soğan eşliğinde konur.
Kısa URL: https://ml.md/lc23547
Gönderme Tarihi: 01.May.2008
2,525 defa indirildi / yazdırıldı
1 adet koyun karaciğeri
Yarım bardak un
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
1 bardak çiçek yağı
4 büyük soğan
1 demet maydanoz
Tuz
Üstündeki zarları soyulmuş 1 adet koyun ciğerini ceviz büyüklüğünde doğrayın.
Ciğerleri kırmızı biber ile karıştırıp una bulayın. Sonra kızdırılmış yağa atıp kızartın. Yanındaki piyazlık soğanla servis yapın.