Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kore Yemekleri > Kong-na-mul-bab (2 adet - 9,554 defa bakıldı)

Kong-na-mul-bab


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kong-na-mul-bab

med-cezir
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 18.03.2016
Mesajlar: 20
Şehir: Yalova
Kısa URL: https://ml.md/lc115599
Gönderme Tarihi: 19.Mar.2016
1,551 defa indirildi / yazdırıldı




(Soya Filizli Pilav)

https://koreyemek.blogspot.com.tr

2 su bardak pilinç
250 gr soya filizi
4 su bardak su
Sosu için:
2 yemek kaşık soya sosu
1 tatlı kasık susam yağı
İnce kıyılmış yeşil soğan ve susam

Soya filizi suda kaç kere yıkayın. Süzgeçten suyunu çıkarın.
Pirinç yıkadıktan sonra 30 dakkika bekletirse daha güzel sonuç çıkar.
2 su bardak pirinçe 4 su bardak suyu ekleyin.
Pirincin üzerine yıkanmış soya filizi ilave edin.
Kapağı kapatarak harlı ateşte 10 dakkika, sonra orta ateşe koyduktan sonra pirinç pişinceye dek kaynatın. (ortalama 20 dk.)
Ocaktan indirdikten sonra kapağı açmadan 5 dk bekletin.
Sosu hazırlayın.
Pilavın üstüne 1 yemek kaşık sosu ekleyerek iyice karıştırark servis yapın.



Soya Filizli Pilav (Kognamulbap)

içli
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 06.04.2017
Mesajlar: 26
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc124392
Gönderme Tarihi: 07.Nis.2017
1,445 defa indirildi / yazdırıldı




www.asyagurme.com

3 Su Bardağı Soya Filizi, Yıkanmış
1 Su Bardağı Kısa Taneli Pirinç
½ Su Bardağı Dana Kıyma
1 Çay Kaşığı Balık Tozu
1 Su Bardağı Su
Marine için:
½ Yemek Kaşığı Soya Sosu
½ Yemek Kaşığı Yeşil Soğan, İnce doğranmış
1 Tatlı Kaşığı Sarımsak Ezmesi
1 Çay Kaşığı Susam Yağı
1 Tutam Karabiber
Sosu için:
1-2 Adet Yeşil Soğan, İnce doğranmış
1 Çay Kaşığı Sarımsak Ezmesi
3 Yemek Kaşığı Soya Sosu
1 Tatlı Kaşığı Bal
1 Tatlı Kaşığı Susam Yağı
1-2 Tatlı Kaşığı Susam
1 Tatlı Kaşığı Kırmızı Pul Biber

Bir kasede dana kıymayı, soya sosu, ince doğranmış yeşil soğan, sarımsak ezmesi, susam yağı, karabiber ile karıştırın ve bir kenarda bekletin.
Pirinci akan su berraklaşana dek soğuk su ile yıkayın. Yıkadığınız pirinci bir kaseye aktarın. Üzerine bir miktar su ilave edin ve 10 dakika boyunca suda bekletin. Ardından suyunu iyice süzün ve pirinci bir tencereye aktarın.
Tencereye 1 su bardağı su ile 1 çay kaşığı balık tozunu ilave edin. Hazırladığınız kıymalı karışımı pirincin üzerine eşit şekilde dağıtın. Son olarak soya filizlerini de ilave edin ve yüksek ateşte kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte 10-12 dakika pişirin. Pişen pilavı kapağı kapalı olarak 10-15 dakika dinlenmeye bırakın.
Sosu hazırlamak için bir kasede ince dilimlenmiş yeşil soğanları, sarımsak ezmesini, soya sosunu, balı, susam yağını, susamı ve kırmızı pul biberi çırparak karıştırın.







Kong-na-mul-bab Tarifleri Kore Yemekleri



(2 adet Kong-na-mul-bab 9,554 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort