Patlıcanları közleyin. Kabuklarını soyun. Patlıcanları yarım limon suyu ile bir kasede karıştırın. Közlenmiş patlıcanları ince ince doğrayın. Karışıma labneyi ekleyin. Zeytinyağı, dövülmüş sarımsak ve tuzu ilave edin.
Fotoğraf "ma-vi" tarafından gönderildi. 12.08.2018
Kısa URL: https://ml.md/lc165370
Gönderme Tarihi: 09.Haz.2022
262 defa indirildi / yazdırıldı
3 adet közlenmiş patlıcan
1 paket labne peyniri
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı karabiber
1-2 diş sarımsak
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
Yarım limonun suyu
Közlediğiniz patlıcanların kabuklarını temizleyin ve doğrayın.
Süzme yoğurdu, labne peynirini, doğradığınız sarımsağı, tuzu, karabiberi ve limon suyunu iyice karıştırın.
Bütün malzemeleri birleştirin, homojen bir karışım elde edin. Son adımda patlıcan salatasının üzerine zeytinyağı gezdirin ve servis yapın.