|
PANDİSPANYA ISLAMA SUYU |
|
kırık testi
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 31.03.2012
Mesajlar: 213 Şehir: Nevşehir |
Kısa URL: https://ml.md/lc74473
Gönderme Tarihi: 06.Nis.2012
2,931 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 su bardağı su
3 çorba kasığı tozşeker
Hazırladığımız pandispanyaları, soğuduktan sonra ikiye veya üçe kestiğimiz zaman, bu kekleri, hazırlayacağımız ıslama suyuyla ıslatmamız pastamızın güzelliği açısından çok önemlidir.
Islama sularını, hazırlayacağımız pastanın çeşidine göre lezzetlendirebiliriz.
Mesela meyveli pastalara, içine koyduğumuz meyvenin esansı ile lezzetlendirdiğimiz ıslama suyunu kullanabiliriz.
Bu değişikliği, likörler veya meyve suları ile de sağlayabiliriz.
İkiye veya üçe böldüğümüz pandispanyaları, ıslama suyuna batırdığımız bir fırça veya kaşık yardımıyla ıslatalım.
Yalnız çok fazla da ıslatmamak gerekir, sonra ekmek çamur gibi olur ve parçalanır.
|
PANDİSPANYA İÇİN ISLATMA ŞURUBU |
|
zambak
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 21.02.2008
Mesajlar: 62 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc22140
Gönderme Tarihi: 23.Şub.2008
3,392 defa indirildi / yazdırıldı
|
1/4 su bardağı şeker
2 çorba kaşığı meyve suyu
Şekere 1/4 su bardağı su katıp eritiniz. Meyve suyu ilave edip karıştırınız.
ML® Pandispanya için tıklayın
|
|