Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Panna Cotta Tarifleri > Panzanella (6 adet - 19,845 defa bakıldı)

Panzanella


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Biscotti Tarifleri
Bruschetta Tarifleri
Carpaccio Tarifleri
Crostini Tarifleri
Fettucini Tarifleri
Focaccia Tarifleri
Frittata Tarifleri
Gnocchi Tarifleri
Granita Tarifleri
Linguine Tarifleri
Panna Cotta Tarifleri
Papardelle Tarifleri
Penne Tarifleri
Polenta Tarifleri
Ravioli Tarifleri
Risotto Tarifleri
Tagliatelle Tarifleri
Tortellini Tarifleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Panzanella

Yemek Tarifleri
Robot

Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595
Şehir: Türkiye
Kısa URL: https://ml.md/lc68909
Gönderme Tarihi: 11.Ekm.2011
3,588 defa indirildi / yazdırıldı




Ekmek Salatası

6 adet tost ekmeği
1 adet kırmızı soğan
2 adet salatalık
4 adet domates
3 dal fesleğen
1 diş sarımsak
1 çay kaşığı kuru kekik
1/2 limon suyu
1/2 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Karabiber

Tost ekmeklerinin sert kenar kısımlarını ekmek bıçağıyla keserek kalan beyaz kısımları orta boy küp şeklinde doğrayın.
Küpleri tuz, karabiber ve çok az zeytinyağıyla lezzetlendirerek 180 derece 7-8 dakika fırınlayın.
Soğanı ufak küp doğrayın.
Salatalıkları soyun ve çekirdeklerini çıkartarak dilimleyin.
Domatesleri yemeklik doğrayın.
Fesleğenleri kabaca doğrayın.
Limon suyu,kekik ve zeytinyağını bir kasede kıvam alıncaya kadar çırparak tuz ve karbiberle lezzetlendirin.
Tüm malzemeleri sosla karıştırarak servis yapın.



Panzanella

hikaye
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 13.02.2015
Mesajlar: 34
Şehir: Ordu
Kısa URL: https://ml.md/lc130925
Gönderme Tarihi: 04.Oca.2018
814 defa indirildi / yazdırıldı




500 gram ekmek
3 adet salatalık
10 gram kıyılmış sarmısak
1 çay kaşığı ince kıyılmış taze fesleğen, tuz, karabiber
1 çay kaşığı kıyılmış taze kekik
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
2 adet kıyılmış beyaz soğan

Salatalıkları kabuklarını soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın. Ekmekleri suda ıslatın. Elinizde sıkarak, suyunu süzün. Bir kabın içine aktarın. Salatalıkları, kıyılmış sarmısağı, doğranmış taze fesleğeni, kekiği, incecik kıyılmış beyaz soğanı ekleyin. Zeytinyağını ilave edin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Servis tabağına panzanella salatasını yerleştirin.



Panzanelle Salatası

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc158818
Gönderme Tarihi: 15.Tem.2021
407 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.posta.com.tr

1 su bardağı rendelenmiş peynir (orjinalinde mozzarella)
Sos için:
1 çay bardağı zeytinyağı
6 çorba kaşığı sirke
Tuz
6 dilim ekmek
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı ezilmiş sarımsak
4 adet domates
1 adet kırmızı soğan
4 çorba kaşığı kıyılmış taze fesleğen
Yarım su bardağı siyah zeytin

Ekmeklerinizi küp şeklinde doğrayıp sarımsak ve zeytinyağı ile harmanlayarak fırın tepsisine koyun. Kızarana kadar fırınlayın. Salata kasenize, küp doğranmış domatesleri, ay doğranmış soğanları, zeytin ve baharatları ekleyin. Sos malzemesini ayrı bir kasede karıştırarak salatanıza dökün. Kızarmış ekmek ve peynirle tüm salatanızı harmanlayın.



Panzanella Salatası

dolu
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.01.2014
Mesajlar: 2024
Şehir: Denizli
Kısa URL: https://ml.md/lc179435
Gönderme Tarihi: 11.Eyl.2024
338 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

4 dilim bayat ekmek (küp doğranmış)
4 büyük domates (doğranmış)
1 salatalık (doğranmış)
1 kırmızı soğan (ince doğranmış)
1 sarı veya kırmızı biber (doğranmış)
1/4 su bardağı zeytinyağı
3 yemek kaşığı kırmızı şarap sirkesi
1 diş sarımsak (ezilmiş)
1 demet taze fesleğen (doğranmış)
Tuz ve karabiber (isteğe göre)

Bayat ekmek küplerini bir kaseye alın ve üzerine biraz su serpiştirerek hafifçe nemlendirin. Ekmekleri 10 dakika dinlendirin, ardından fazla suyunu sıkın.
Büyük bir salata kasesinde doğranmış domates, salatalık, kırmızı soğan ve biberi bir araya getirin.
Ekmek küplerini de kaseye ekleyin ve karıştırın.
Küçük bir kasede zeytinyağı, kırmızı şarap sirkesi ve ezilmiş sarımsağı karıştırarak bir sos hazırlayın. Sosu salatanın üzerine gezdirin.
Tuz ve karabiber ile tatlandırın ve taze fesleğen yaprakları ile süsleyin.
Salatanın lezzetlerinin birbirine karışması için 15-20 dakika dinlendirin.
Soğuk olarak servis edin.



Panzanella Salatası

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc159479
Gönderme Tarihi: 17.Ağu.2021
335 defa indirildi / yazdırıldı




Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi

Bayat Köy Ekmeği 250 g
Zeytinyağı ½ çay bardağı
Sirke 1 yemek kaşığı
Limon Suyu 1 tatlı kaşığı
Kırmızı Soğan 1 adet
Salatalık 1 adet
Domates 250 g
Siyah Zeytin 150 g
Fesleğen Yaprağı 20-25 adet

Bir tatlı kaşığı sirke eklenmiş su dolu bir kaba ekmekler batırılır ve yumuşayana kadar bekletilir. El ile ekmeklerin suyu sıkılır ve kağıt peçeteyle fazla suyu alınır. Zeytinlerin çekirdekleri ayıklanır. Soğan ince halkalar şeklinde doğranıp biraz tuz ve sirkeyle ovalanarak bir kenarda 10 dakika bekletilir. Domatesler ve salatalıklar dilimlenir. Geniş ve yüksekçe bir çanakta domatesler, salatalıklar, ovulmuş soğanlar, zeytinler, fesleğenler ve ekmekler toplanır. Zeytinyağı ve sirke bir kasede çırpılır. Tuz ve biber eklenir. Sos salata malzemelerine dökülerek iyice harmanlanır.



Panzanella Salatası

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc176843
Gönderme Tarihi: 13.Mar.2024
204 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

Bayatlamış ekmek (kuşbaşı doğranmış)
Domates (rendelenmiş veya doğranmış)
Salatalık (halka veya yarım halka kesilmiş)
Kırmızı soğan (ince dilimlenmiş)
Taze nane ve taze fesleğen yaprakları
Siyah zeytin (çekirdekleri çıkarılmış)
Zeytinyağı, balsamik sirke, tuz, karabiber

Bayat ekmek parçalarını hafifçe zeytinyağı ile yağlayın ve tavada kızartın.
Rendelenmiş veya doğranmış domatesleri, salatalığı, kırmızı soğanı, nane ve fesleğen yapraklarını, zeytinleri ekleyin.
Tüm malzemeleri büyük bir kasede karıştırın.
Üzerine kızarmış bayat ekmek parçalarını ekleyin.
Zeytinyağı, balsamik sirke, tuz ve karabiberle lezzetlendirin. Hafifçe karıştırıp servis yapın.







Panzanella Tarifleri Panna Cotta Tarifleri



(6 adet Panzanella 19,845 defa bakıldı)

1 2 3 4 5 6

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort