Kısa URL: https://ml.md/lc95752
Gönderme Tarihi: 09.Şub.2014
2,550 defa indirildi / yazdırıldı
Meyve Suları:
Portakal, mandalina, ananas vb. meyvelerin suları sıkılır.
Sıkılan bu meyve suyuna az miktarda su (50 g ) ve şeker (15 g ) ilave edilerek ıslatma şurubu hazırlanır.
Sıkılacak meyve bir adet olmalıdır. Eğer meyve sulu değilse iki adet kullanılabilir.
Şekerli Su:
Bir su bardağı suya 30 g şeker ilave edilerek eriyinceye kadar karıştırılır.
Şekerli Süt:
Bir su bardağı süte 30 g şeker ilave edilerek eriyinceye kadar karıştırılır.
Kısa URL: https://ml.md/lc96974
Gönderme Tarihi: 28.Mar.2014
2,136 defa indirildi / yazdırıldı
2 kap 500 ml su
2 kap 400 g toz seker
1 adet limon kabuğu rendesi vb.
Şeker ve suyu sos tenceresine koyunuz. Şeker suyun içinde eriyinceye kadar karıştırınız.
Şekerin tamamen erimesinden sonra şurubun kaynamasını bekleyiniz.Kaynayan şurubu ocaktan alınız.
Not: Şurubu hemen kullanabileceğiniz gibi ağzını kapatarak 3-4 gün buzdolabında da saklayabilirsiniz.