Pastırmaları tavuk göğüslerinin üzerine yerleştirin, rulo yapıp iple bağlayın. Tavada zeytinyağıyla 10 dakika çevirerek her tarafını kızartın. 20 dakika kadar fırında pişirin. Patatesleri kabuklarıyla haşlayın, soyup irice doğrayın. Kırmızı ve taze soğanı keserek üzerine ekleyin. Patatesli soğanlı karışımı tabağa alıp üzerine de fırından çıkardığınız pastırmalı tavukları yerleştirip servis yapın.
Kısa URL: https://ml.md/lc81872
Gönderme Tarihi: 10.Ekm.2012
2,486 defa indirildi / yazdırıldı
2 adet tavuk bonfile
4 adet pastırma
2 dilim kaşar peyniri
2 çorba kaşığı sıvıyağ
Bonfile iki poşet arasında dövülerek iyice yassılaştırılır. Her birine 2 dilim pastırma ve 1 dilim kaşar konur. Kenarları bükerek rulo yapılır. Küçük bir fırın kabına konur. Üzerine sıvıyağ gezdirilir. 200 derece fırında 35 dakika pişirilir.