Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bıldırcın Tarifleri > Pastırmalı Tavuk Sarma (2 adet - 38,759 defa bakıldı)

Pastırmalı Tavuk Sarma


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Pastırmalı Tavuk Sarma

Mutlu Mesut
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 10.10.2012
Mesajlar: 63
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc81872
Gönderme Tarihi: 10.Ekm.2012
2,486 defa indirildi / yazdırıldı




2 adet tavuk bonfile
4 adet pastırma
2 dilim kaşar peyniri
2 çorba kaşığı sıvıyağ

Bonfile iki poşet arasında dövülerek iyice yassılaştırılır. Her birine 2 dilim pastırma ve 1 dilim kaşar konur. Kenarları bükerek rulo yapılır. Küçük bir fırın kabına konur. Üzerine sıvıyağ gezdirilir. 200 derece fırında 35 dakika pişirilir.


Pastırmalı Tavuk Sarma

aytoş
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 24.04.2013
Mesajlar: 61
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc88736
Gönderme Tarihi: 24.Nis.2013
1,351 defa indirildi / yazdırıldı




500 gram tavuk göğüs eti
1 patates
1 kırmızı soğan
1 limon
1 çay bardağı zeytinyağı
100 gram pastırma
10 zeytin
3 dal taze soğan

Pastırmaları tavuk göğüslerinin üzerine yerleştirin, rulo yapıp iple bağlayın. Tavada zeytinyağıyla 10 dakika çevirerek her tarafını kızartın. 20 dakika kadar fırında pişirin. Patatesleri kabuklarıyla haşlayın, soyup irice doğrayın. Kırmızı ve taze soğanı keserek üzerine ekleyin. Patatesli soğanlı karışımı tabağa alıp üzerine de fırından çıkardığınız pastırmalı tavukları yerleştirip servis yapın.






Pastırmalı Tavuk Sarma Tarifleri Bıldırcın Tarifleri



(2 adet Pastırmalı Tavuk Sarma 38,759 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort