Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Parfe Tarifleri > Pembe Pasta (4 adet - 112,526 defa bakıldı)

Pembe Pasta


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Bademli Pasta Tarifleri
Baton Pasta Tarifleri
Bisküvili Pasta Tarifleri
Çikolatalı Pasta Tarifleri
Çilekli Pasta Tarifleri
Elmalı Pasta Tarifleri
Glazür Tarifleri
Kahveli Pasta Tarifleri
Kayısılı Pasta Tarifleri
Kestaneli Pasta Tarifleri
Kremalı Pasta Tarifleri
Limonlu Pasta Tarifleri
Meyveli Pasta Tarifleri
Milföy Pasta Tarifleri
Mozaik Pasta Tarifleri
Muzlu Pasta Tarifleri
Pandispanya Tarifleri
Parfe Tarifleri
Pay Tarifleri
Portakallı Pasta Tarifleri
Profiterol Tarifleri
Rulo Pasta Tarifleri
Tart Tarifleri
Tartolet Tarifleri
Tiramisu Tarifleri
Turta Tarifleri
Yaş Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Pembe Pasta

yaralı yürek
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 02.08.2007
Mesajlar: 29
Kısa URL: https://ml.md/lc16833
Gönderme Tarihi: 02.Ağu.2007
2,771 defa indirildi / yazdırıldı




ALT TABAN İÇİN
1 paket pötibör (ufalanmış),
3 dilim kadar kakaolu kek (isteğe bağlı),
125 gr tereyağı (eritilmiş),
3 çorba kaşığı kakao,
3 çay bardağı süt
MUHALLEBİ İÇİN
1 litre süt,
3 çorba kaşığı mısır nişastası,
3 çorba kaşığı pirinç unu,
1 yumurta sarısı,
100 gr tereyağı
ÜST KAPLAMA İÇİN
1 poşet çilekli kremşanti,
2,5 çay bardağı süt,
2,5 çay bardağı yoğurt

Un haline gelen bisküvi ve kekler, yağ, kakao, süt ile iyice yoğrulur. Kelepçeli kalıbın altına düzgünce yerleştirilir. Muhallebi pişirilir. Bu karışımın üstüne dökülür. Dolapta bekletilir. Kremşanti önce süt ile çırpılır, sonra yoğurt eklenir ve az daha çırpılır. Buzdolabında bekleyen muhallebinin üzerine dökülür.


Pembe Pasta

hünerli eller
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 25.09.2010
Mesajlar: 20
Şehir: Erzurum
Kısa URL: https://ml.md/lc56317
Gönderme Tarihi: 25.Eyl.2010
2,150 defa indirildi / yazdırıldı




Emine Beder

5 yumurta
6 kahve fincanı un
6 kahve fincanı şeker
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı vişne suyu
1/2 su bardağı vişne suyu (pastayı ıslatmak için hazır veya vişne kompostosu suyu)
Kreması:
1,5 paket labne peyniri (300 gr.)
1 çay bardağı pudra şekeri
1/2 paket krema (100 gr.)
200 gr. vişne veya frambuaz (taze veya dondurulmuş)

Yumurtaları şekerle birlikte beyazlaşıp köpürene dek çırpalım. Elenmiş unu, vişne suyunu, kabartma tozunu ekleyip mikserin düşük ayarıyla veya çırpma teliyle karıştıralım. Kalıbı margarinle yağlayıp tabanına un serpelim. Hamuru kalıba boşaltıp 170 ıslı fırında pişirelim. Pastayı kalıbı içinde soğutup ikiye keselim. Pastanın kesik yüzeylerini fırça yardımıyla vişne suyu ile ıslatalım. Bir kaba labne peynirini, kremayı, pudra şekerini, vanilyayı alıp mikserle yarım dk. çırpalım. Kremayı pastanın alt ve üst parçasının kesik yüzeylerine yayalım. Alt parçasının üzerine çekirdekleri çıkarılmış vişneleri dizelim. Üst parçasını üzerine oturtalım. Kalan kremaya blendır yardımıyla pürüzsüz kıvama getirdiğimiz vişne posasını ilave edip, karıştıralım ve pastanın üzerine yayalım. Pastayı buzdolabında 4-5 saat beklettikten sonra servis yapalım.


Pembe Pasta

bitmeyen şarkı
Editor
Editor

Kayıt: 07.01.2011
Mesajlar: 2219
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc59672
Gönderme Tarihi: 24.Oca.2011
2,145 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet UNO 2 katlı sadu pastaban
250 g frambuaz
1 su bardağı vişne suyu
pasta süslemek için damla çikolata
Pembe Kreması:
2 paket çilekli kremşanti
2 su bardağı süt
1 paket labne peyniri (200 gr.)

Pembe Krema Yapılışı: Krem şantıyı sütle çırptıktan sonra labne peynirim ekleyip karıştırın.
Hazırlanışı: UNO Pastabanınızın katlarını vişne suyu ile ıslattıktan sonra, pastanızın ilk katına kremanın yarısını yayın, frambuazları dizin. Pastabanınızın ikinci katını kapatın. Kalan krema ile pastanızı kapladıktan sonra tercihe göre damla çikolata parçaları ile süsleme yapılabilir, 1 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapmanız önerilir.


Pembe Pasta

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc170328
Gönderme Tarihi: 16.Şub.2023
327 defa indirildi / yazdırıldı




2 adet sade pasta tabanı
2 paket vanilyalı pasta kreması
Şurup için:
150 ml su
3 yemek kaşığı şeker
İsteğe göre vanilya
Badem aroması

Şurup için su ve şekeri 5-10 dakika kısık ateşte kaynatın. Soğuyunca istediğiniz aromayı ekleyin.
Vanilyalı pasta kremasını paket talimatına göre süt ilave ederek mikserle çırpın.
Kremaya isteğe göre farklı aromalar ilave edebilirsiniz.
Gıda boyası ile uçuk pembe veya tercih ettiğiniz başka renkler elde edebilirsiniz.
Sade pasta tabanlarını bütün olarak veya istediğiniz şekil ve büyüklükte kesin.
Kek tabanının birine şurup sürüp daha sonra hazırlanan kremayı kalınca sürün.
Şuruplanmış ikinci katı yerleştirin ve tüm kek katları bitene kadar aynı işleme devam edin.
Pastanın tümünü krema veya istenilen renkte hazırlanmış krem şanti ile kaplayın.
1 saat buzlukta veya 2-3 saat buzdolabında bekletin.
Hazır profiterol topu kullanacaksanız, topları altlarından delerek krema ile doldurun.
Servis yapmadan mini külahlar, çikolata rendesi gibi farklı pasta süsleme malzemeleri de ilave edebilirsiniz.







Pembe Pasta Tarifleri Parfe Tarifleri



(4 adet Pembe Pasta 112,526 defa bakıldı)

1 2 3 4

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort