Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Pişmeyen Çikolatalı Tart


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Algida Yemek Tarifleri
Arçelik Yemek Tarifleri
Arzum Yemek Tarifleri
Aytaç Yemek Tarifleri
Banvit Yemek Tarifleri
Bizim Mutfak Yemek Tarifleri
Borcam Yemek Tarifleri
Dardanel Yemek Tarifleri
Duru Bulgur Yemek Tarifleri
Emsan Yemek Tarifleri
Eti Yemek Tarifleri
Fairy Yemek Tarifleri
Feast Yemek Tarifleri
Fritolay Yemek Tarifleri
Halk Yemek Tarifleri
Keskinoğlu Yemek Tarifleri
Knorr Yemek Tarifleri
Komili Yemek Tarifleri
Koska Yemek Tarifleri
Lezita Yemek Tarifleri
Luna Yemek Tarifleri
Maggi Yemek Tarifleri
Maret Yemek Tarifleri
Migros Yemek Tarifleri
Milupa Bebek Maması Tarifleri
Moulinex Yemek Tarifleri
Nestle Yemek Tarifleri
Nuhun Ankara Makarnası Yemek Tarifleri
Orkide Yemek Tarifleri
Pakmaya Yemek Tarifleri
Penguen Yemek Tarifleri
Philips Yemek Tarifleri
Pınar Yemek Tarifleri
Piyale Yemek Tarifleri
Sana Yemek Tarifleri
Selva Yemek Tarifleri
Sinbo Yemek Tarifleri
SuperFresh Yemek Tarifleri
Sütaş Yemek Tarifleri
Tamek Yemek Tarifleri
Tat Yemek Tarifleri
Tefal Yemek Tarifleri
Tukaş Yemek Tarifleri
Uno Yemek Tarifleri
Ülker Yemek Tarifleri
Yonca Yemek Tarifleri
Yörsan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Pişmeyen Çikolatalı Tart

derin mavi
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 30.01.2017
Mesajlar: 22
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc122837
Gönderme Tarihi: 04.Şub.2017
800 defa indirildi / yazdırıldı




200 gram karışık oranda sütlü ve bitter çikolatayı parçalanması için Arçelik mutfak robotuna atıp çekin.
140 gram tereyağını bir sos tenceresinde eritin. İçine 4 çorba kaşığı esmer şeker ve 1 çorba kaşığı Türk kahvesi ilave ederek, eritmeye devam edin. Amacımız bu malzemeyi pişirmek değil, eritmek; bu nedenle karışımı ocağın en küçük gözünde yapabilirsiniz.
Son olarak çekilmiş çikolatayı ve 5 adet kumkuatı ince ince doğradıktan sonra tencereye ilave edip, karıştırın. (Kumkuat bulamazsanız portakal veya turunç kabuğu ya da reçeliyle de deneyebilirsiniz.)
Çikolata tamamen eriyince ocağın altını kapatın.Bu esnada üç avuç cevizi de elinizle birkaç parçaya ayırarak, tavada biraz kıtırlaşması için kavurun. Mutfak robotuna bu kez 1,5 paket yulaflı kepekli bisküviyi koyup çekin ancak çok ufalamayın ki dişe gelebilsin. Ardından cevizi de bisküvilere ekleyin.
Daha sonra bu bisküvi karışımı ile erimiş çikolata karışımını buluşturun ve tüm malzemeyi dikkatlice karıştırın. Tercihen 18 cm’lik kelepçeli bir kek kalıbına yağlı kağıt serip, karışımı dökün ve üzerini düzleştirin.
Üstünün pürüzsüz görünmesi için 3 kare paket çikolatayı benmari usulü eriterek kısmen hazır olan tartın üzerine gezdirin. Cevizlerle süsleyin ve buzdolabında en az 2 saat donması için beklettikten sonra servis edin.



Pişmeyen Çikolatalı Tart

Domates Perisi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.10.2021
Mesajlar: 2171
Şehir: Mamak
Kısa URL: https://ml.md/lc161186
Gönderme Tarihi: 12.Kas.2021
320 defa indirildi / yazdırıldı




Tabanı için:
1 paket yulaflı bisküvi
1 yemek kaşığı kakao
4 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
Dolgusu için:
1 paket krema
300 g sütlü çikolata
100 g böğürtlen
Üzeri için:
Hindistancevizi
Antepfıstığı

Tabanı için Arçelik Resital Doğrayıcı’da yulaflı bisküvi ve eritilmiş tereyağını çekin.
Pürüzsüz hale gelen karışımı yağladığınız tart kalıbına boşaltın.
Elinizle ya da bir bardağın tabanıyla iyice bastırıp yerleştirin.
Hazırladığınız tart tabanını Arçelik No Frost Buzdolabı’nda 1 saat dinlendirin.
Bu sırada dolgusu için Arçelik Ankastre Ocak’ta kremayı ısıtın.
Kaynama noktasına gelmeden kontrol ederek sadece ısıtın.
Krema ısındıktan sonra ocağın altını kapatın.
Rendelediğiniz sütlü çikolatayı ekleyin ve spatula yardımıyla devamlı karıştırın.
Homojen bir hale gelince ocaktan alın.
Buzdolabında dinlendirdiğiniz tart tabanının üzerine böğürtlenleri serpin.
Ardından hazırladığınız çikolata sosunu üzerine gezdirin.
Çikolatalı tartınızı Arçelik No Frost Buzdolabı’nda 1 saat dinlendirin.
Dinlenen ve soğuyan tartınızın üzerine hindistancevizi ve antepfıstığı tozu serpip servis edebilirsiniz.







Pişmeyen Çikolatalı Tart Tarifleri Arçelik Yemek Tarifleri



(2 adet Pişmeyen Çikolatalı Tart 10,988 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort