Kısa URL: https://ml.md/lc134453
Gönderme Tarihi: 30.May.2018
8,435 defa indirildi / yazdırıldı
1 demet taze soğan
1 demet maydanoz
1 dilim ekmek içi
100gr. beyaz peynir
3 yumurta
Karabiber
Tuz
Soğan ve maydanozları ayıklayıp incecik doğrayın, ekmek içi, beyaz peynir, yumurta, tuz ve karabiber ile karıştırıp teflon tavada önlü arkalı pişirin, sarımsaklı yoğurt veya domates soslarıyla servis yapabilirsiniz.
Kısa URL: https://ml.md/lc140223
Gönderme Tarihi: 02.Şub.2019
599 defa indirildi / yazdırıldı
Haliç Üniversitesi
Soğan 3
Panko 250 gram
Kaşar 250 gram
Yumurta 1
Kimyon 1 çay kaşığı
Un 3 cup
Karabiber 2 çay kaşığı
Tuz 1çay kaşığı
Ayçiçek yağı
Patatesleri suya koyup haşlayın.
Soğanlarınızı doğrayın bir tavaya koyup arada azar azar su ekleyerek karamelize soğan elde edin.
Haşlanan patateslerinizin kabuklarını soyup püre haline getirin.
Soğan un ve diğer malzemelerle hepsini bir araya getirin.
Tavaya yağınızı alın ve kızdırın.
Mücverlerinize şekil verince pankoya bulayın.
Yağa atıp kızartın ve daha sonra servis edin.