Sucukları minik küpler halinde doğrayın.
Bir kapta yumurtaları iyice çırpın ve sucukları katarak karıştırın.
Omletinizi pişireceğiniz tavayı ocağın üzerinde ısıtmaya başlayın.
Tavanızın üzerinden hafif dumanlar çıkacak kadar ısıtmaya devam edin. Bu aşamada içine tereyağını koyabilirsiniz.
Tereyağının erimesinden sonra, çırptığınız yumurtalı karışımı tavanın içine yavaşça dökün.
Biraz tavanızı sallayarak omletin pişmesine yardımcı olun. Pişme tamamlanınca omleti tavadan ters çevirerek servis tabağına aktarın.
Üzerine dilerseniz biraz maydanoz yaprakları koyarak, güzel bir sunum gerçekleştirebilirsiniz.
Kısa URL: https://ml.md/lc23377
Gönderme Tarihi: 23.Nis.2008
4,570 defa indirildi / yazdırıldı
3 yumurta
2 kaşık sıvı yağ
1 çorba kaşığı maydanoz
100 gr. sucuk
Tuz
Yumurtaları tuz ve kıyılmış maydanozla çırpın. Sucuğu küçük parçalar halinde doğrayın. Bütün malzemeyi karıştırın. Malzemeyi ikiye bölün. Yağlanmış tavaya atıp iki yüzünü pişirin. Diğer ayırdığınız karışımı da aynı şekilde pişirin.