Kısa URL: https://ml.md/lc110856
Gönderme Tarihi: 22.Ağu.2015
3,096 defa indirildi / yazdırıldı
Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
2 kase salamura edilmiş taflan (kara yemiş)
2 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Yağda kavrulan soğanlara, çekirdeği ayıklanarak biraz suda bekletilen taflanlar katılır. Bir müddet karıştırılarak pişirildikten sonra servise hazırdır.
Kısa URL: https://ml.md/lc119799
Gönderme Tarihi: 22.Eyl.2016
4,960 defa indirildi / yazdırıldı
Ordu Büyükşehir Belediyesi
Yarım kg karayemiş (taflan) turşusu
2 adet orta boy soğan
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Taflan turşusunun çekirdekleri çıkartılır. Doğranan soğanlar yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. Turşu kavrulan soğana ilave edilip çevrilir. Bir süre kavrulur. Servis edilir.