Kısa URL: https://ml.md/lc1989
Gönderme Tarihi: 16.Nis.2006
3,687 defa indirildi / yazdırıldı
1 kg tavuk göğsü
1 kutu bezelye konserve
100 gr. kornişon salatalık
1 demet dereotu
2 kaşık süzme yoğurt
4 kaşık mayonez
Yeşil soğan
Tavuk haşlanır. Küçük parçalar halinde doğranır. Bezelye,yeşil soğan,küçük doğranmış salatalık turşusu, dereotu tuz, mayonez ve yoğurtla iyice karıştırılır servis tabağına alınır.
Kısa URL: https://ml.md/lc148933
Gönderme Tarihi: 03.Mar.2020
1,416 defa indirildi / yazdırıldı
1 adet tavuk göğüs eti
1 adet közlenmiş kırmızı biber
1 adet kuru soğan
5 adet kornişon turşu
1 çay bardağı konserve mısır
Yarım demet dereotu
Yarım demet maydanoz
1 adet limon
Tuz
Eti küçük küçük doğrayın ve zeytinyağında kavurun. Sonra da soğuması için bir kenara alın.
Soğan, biber ve kornişon turşuyu küçük küçük doğrayın.
Maydanoz ve dereotunu da ince ince kıyın.
Hazırladığınız tüm malzemeleri derin bir kaseye alın.
Tavuk ve mısırı da ilave edin.
En son tuz ve limon suyunu da ekleyip karıştırın.