|
Tavuk Güveç |
|
nedimex
Super MOD
Kayıt: 17.07.2005
Mesajlar: 564 Şehir: Kadiköy/Istanbul |
Kısa URL: https://ml.md/lc2186
Gönderme Tarihi: 20.Nis.2006
4,496 defa indirildi / yazdırıldı
|
Yarım kilo mantar
5 adet domates
2 adet biber
1 adet soğan
Beyaz tavuk eti
1 kaşık salça
İlk olarak tavukları yağda hafiften kızartıyoruz. Daha sonra mantarları da içine atıp solduruyoruz. (eti çıkardıktan sonra) etleri küp şeklinde doğruyoruz. Domatesi küçük olarak kes soğanı rendele, biberi doğra ve ocakta bunları biraz pişir.
Salçayı ilave et ve ocaktan al. Güveç kabına (küçük güveç) hazırladığımız sostan koyup üzerine tavuk etini, onun üzerine mantarları koyup tekrar domates sosu koyuyoruz. En son olarak ta güvecin üzerine kaşar parçası kesip fırına atıyoruz. Kaşar eriyince fırından çıkartıyoruz.
ml® Korsan Güveci için tıklayın
|
Tavuk Güveci |
|
ASIK
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 22.11.2006
Mesajlar: 48 Şehir: Sinop |
Kısa URL: https://ml.md/lc9328
Gönderme Tarihi: 03.Arl.2006
3,282 defa indirildi / yazdırıldı
|
Kullanılacak malzeme: (4 Kişilik)
1 adet tavuk
6 adet domates
2 çorba kaşığı margarin
4-5 sivribiber
2 adet patlıcan
200 gr. bezelye
2 adet kabak
Karabiber
2 adet soğan
Tuz
Tavuğu parçalara ayırdıktan sonra fazla kemiklerini çıkarın. Sonra bir tavada iki kaşık yağı eritip, tavukları bu yağda kızartın. Güvece, halka halka dilimlediğiniz iki domatesi dizip, üstüne kızartılmış tavuk parçalarını koyun. Tavada kalan yağda, iri parçalara bölünmüş patlıcan ve kabakları hafifçe kızartıp, iri doğranmış geri kalan dört biber, domates, iki soğan ve verevine dilimlediğiniz iki sivribiber ile birlikte güveçteki tavuk parçalarının üstüne boşaltın. İki çay kaşığı tuz, bir çay kaşığı karabiber ve bir bardak da su ekleyip, yarım saat kadar orta ateşte pişirin. Güveci ateşten alın, bir bardak iç bezelye ilave edin; üstünü kapatıp veya kağıtla örtüp bağladıktan sonra orta ısıdaki fırında kırk dakika pişirin.
ML® Güveç için tıklayın
|
Tavuk Güveci |
|
külkedisi
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 09.07.2007
Mesajlar: 34
|
Kısa URL: https://ml.md/lc16175
Gönderme Tarihi: 09.Tem.2007
2,999 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 Tavuk
16 Taze fasulye
1 Soğan
2 Patlıcan
2 Kabak
Tuz
Tavuğu, biraz tuz ve soğanla birlikte haşlayın. Kabakla fasulyeyi tuzlu suda pişirin. Patlıcanı kızartın. Tavuğu, hazırladığınız sebzelerle birlikte güvece yerleştirin. Biraz tavuk suyu katıp, fırında pişirin. Sonra sıcak sıcak servis yapın.
|
Tavuk Güveci |
|
jetaşçı
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 31.08.2007
Mesajlar: 53
|
Kısa URL: https://ml.md/lc17423
Gönderme Tarihi: 31.Ağu.2007
3,426 defa indirildi / yazdırıldı
|
4-6 kişilik Gerekli malzeme:
1 adet bütün pişmiş tavuk
3 adet havuç
3-4 adet kereviz sapı
1 adet soğan, 5-6 adet patates
1 su bardağı bezelye
2,5 su bardağı tavuk suyu
2 çorba kaşığı un
3 çorba kaşığı tereyağı
3 kahve fincanı krema
Rendelenmiş muskat
Ekmek için;
2,5 su bardağı un
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
3 çorba kaşığı tereyağı
2,5 kahve fincanı süt
1 küçük demet maydanoz,
tuz
1 yumurta sarısı
Tavuğu parçalayıp kemiklerini ayırın. Küp doğranmış patates, doğranmış kereviz saplan ve bezelyeyi ilave edip 15 dakika kadar pişirin. Tavuk etlerini sebzelerin içinden alıp küçük parçalara ayırın. Sebzelerin suyunu süzüp tavuk etlerine ekleyin.
Soğanları tereyağında üzerine 2 çorba kaşığı un serperek pembeleştirin. 2,5 su bardağı tavuk suyunu ilave edip koyulaşıncaya dek karıştırarak pişirin. Krema, muskat, tuz ve biber ekleyip tavuklu karışımın üzerine dökerek harmanlayın.
Un, kabartma tozu ve tuzu bir kaba koyun. Ortasını havuz gibi açıp minik doğranmış tereyağı, kıyılmış maydanoz ve süt ekleyip yoğurun. Hamuru 1 parmak kalınlığında açıp yuvarlak parçalar kesin. 1 porsiyonluk güveçlere tavuklu karışımı paylaştırıp birer hamur parçası yerleşirin. Yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 220 dereceye ayarlı fırında 15 dakika, 180 derecede de 20-25 dakika daha pişirin ve servis yapın.
ML® Cipsli Baget için tıklayın
|
Tavuk Güveç |
|
sanatkar
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 09.09.2007
Mesajlar: 51
|
Kısa URL: https://ml.md/lc17957
Gönderme Tarihi: 23.Eyl.2007
4,149 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 adet besili Tavuk
3 yemek kaşığı Tereyağı
5 adet Yumurta
1 çay fincanı rendelenmiş Kaşar
Hindistancevizi
Yarım litre Süt
1 su bardağı Un
3 su bardağı Galeta Unu
2 su bardağı Kızartma Yağı
Tuz
Karabiber
Kekik
Tavuğu yıkayıp temizledikten sonra bir tencereye koyun. Üzerini örtecek kadar su ilave edip orta hararette pişirin. Soğuyunca etlerini ayırarak ince ince doğrayın. Unu bir kapta tereyağıyla hafifçe kavurun.
Su yada et suyu ekleyip karıştırın. koyulaştığında içine yumurta sarılarıyla kaşar peyniri rendesini ekleyin. Kıyılmış tavuk etlerini bir kaba
koyup, bir fiske Hindistan cevizi ve karabiber serperek karıştırın. Biraz piştikten sonra hafif yağlanmış bir kap içine alın. Karışımdan bir ceviz büyüklüğünde parçalar alarak yuvarlayın ve galeta ununa bulayın. Bir kaba kırdığınız yumurtayı çatalla iyice çırpın. Galeta ununa buladığınız tavuk etlerini yumurtaya batırdıktan sonra yeniden galeta ununa bulayıp tavada pembeleşinceye kadar kızartın.
Kızarmış patates eşliğinde servis yapın.
ML® Brüksellahanalı Tavukgöğsü için tıklayın
|
Tavuk Güveci |
|
serdarzaimoğlu
Aşçıbaşı
Kayıt: 29.11.2007
Mesajlar: 20 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc19614
Gönderme Tarihi: 29.Kas.2007
3,250 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 adet tavuk
10-15 adet arpacık soğan
3 adet sivri biber
2 adet iri domates
4 çorba kaşığı ayçiçek yağı
Tuz
Karabiber
Toprak güvece soyulmuş arpacık soğanlar atılır. Üzerine sırasıyla parçalanmış tavuk, iri doğranmış biber, rende domates konur. Tuz ve karabiber serpilir, ayçiçek yağı gezdirilir. Su eklemeden güvecin kapağı kapatılır. Önce hızlı ateşte 5 dakika, sonra kısık ateşte 1 saat pişirilir. Sıcak servis yapılır.
ML® Fasulyeli Tavuk Güveci için tıklayın
|
Tavuk Güveç |
|
çığ
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.12.2007
Mesajlar: 33 Şehir: Hakkari |
Kısa URL: https://ml.md/lc19826
Gönderme Tarihi: 08.Arl.2007
3,244 defa indirildi / yazdırıldı
|
MALZEMELER:
2 yemek kaşığı margarin
1 adet (800 gr) piliç
20-25 adet arpacık soğan
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı domates salçası
4 adet yeşil biber
2 adet orta boy domates
12-15 adet mantar
1 adet iri boy patlıcan
1 tutam tuz
1 tutam toz biber
2 yemek kaşığı su
YAPILIŞI:
Bütün olarak alınan pilici küpler halinde kemiksiz olarak doğrayın. Tencereye margarini koyduktan sonra küp halinde kesilmiş pilici kavurun. Daha sonra sırasıyla arpacık soğanı, sarımsağı, yeşil biberi ve mantarı da ekleyerek beraber kavurun. Karışımın üzerine domates salçasını ve az miktarda su ekleyerek pişirin. Yemeği tuz ve biber ile tatlandırın. Tavuğu güveç kabına aldıktan sonra yeşil biber, domates ve kızarmış patlıcanı güvecin üzerine dizin ve fırınlayın.
ML® Saçaklı Tavuk için tıklayın
|
Güveçte Tavuk |
|
ismileyla
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 19.03.2008
Mesajlar: 35 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc22691
Gönderme Tarihi: 20.Mar.2008
5,685 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet tavuk göğsü
2 adet orta boy patates
2 adet havuç
1 su bardağı tane bezelye
2 adet soğan
3 adet yeşil biber
3 adet domates
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz
Kimyon
Karabiber
Güvecin altını bir miktar yağlayıp tavukları kuşbaşı keserek dizin. Bir miktar soğan koyun. Havuçları kesip üzerine serin. Yine soğan koyun. Bezelyeleri, yeşil biberi de serpin. Aralarına soğan döşeyin. Baharatları ilâve edip patatesleri domatesleri ve sıvı yağı ilâve edip çok az bir su ile kısık ateşte üstü kapalı olarak pişirin.
ML® Fesencun için tıklayın
|
Tavuk Güveci |
|
semaver
Aşçı
Kayıt: 11.04.2008
Mesajlar: 18 Şehir: Aydın |
Kısa URL: https://ml.md/lc23129
Gönderme Tarihi: 11.Nis.2008
3,149 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 adet tavuk
3 adet kuru soğan
2 adet orta boy patates
2 adet sivri biber
4 adet domates
Tuz ve karabiber
Tavuk derisiyle birlikte küçük parçalara ayrılır. Tercihen toprak bir güvece yarım daire şeklinde doğğranmış soğanların yarısı konur. Üzerine tavuğun yarısı, kuşbaşı doğranmış patatesin yarısı, iri doğranmış biberler yerleştirildikten sonra tekrar soğan, tavuk ve patatesin kalan yarısı konur. Üzerine soyulmuş, doğranmış domates, tuz ve karabiber konur. Önce hızlı ateşte 10 dakika pişirildikten sonra ateş kısık konuma alınır, 1 saat kadar kapağını açmadan pişirilir.
ML® Sosisli Tavuk Sarma için tıklayın
|
Tavuk Güveci |
|
mis
Aşçıbaşı
Kayıt: 11.09.2008
Mesajlar: 22 Şehir: Erzurum |
Kısa URL: https://ml.md/lc27175
Gönderme Tarihi: 11.Eyl.2008
3,038 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 adet tavuk
1 adet kuru soğan
2 adet sivri biber
2 adet patates
2 adet domates
2 adet havuç
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı salça
1 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Tavaya tereyağı konur. Isınınca parçalara ayrılmış tavuk yerleştirilir iki yüzü sadece renk alacak kadar kızartılır. Sonra toprak güvece aktarılır. Üzerine sırasıyla ince kıyılmış soğan, kuşbaşı doğranmış havuç, patates, iri doğranmış sivri biber, rende domates konur. Daha sonra tuz ve karabiber serpilir. En son 1 su bardağı sıcak suda eritilmiş salça gezdirilir. Güvecin kapağı kapatılır. Önce hızlı ateşte 10 dakika pişirdikten sonra ocak kısılır, 50 dakika daha pişirilir.
ML® Tavuk Lokması için tıklayın
|
Tavuk Güveci |
|
Ercüment Çözer
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 29.06.2011
Mesajlar: 54 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc65129
Gönderme Tarihi: 29.Haz.2011
2,557 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 adet tavuk göğsü
1/2 demet maydanoz sapı
1 adet havuç
1 su bardağı bezelye
2 adet patates
1 adet soğan
Karabiber, tuz
Sosu için:
1 çorba kaşığı margarin
1 adet soğan
2 çorba kaşığı un
1 su bardağı tavuk suyu
2 çorba kaşığı krema
1 çorba kaşığı hindistancevizi
1/2 demet maydanoz
Tavuk etlerini, maydanoz sapları ve baharatlarla birlikte haşlayıp didin. Aynı suda küçük doğranmış sebzeleri 3 dakika kaynatın, bezelyeyi katın. 5 dakika daha pişirip süzün. Tavuk etiyle sebzeleri karıştırın, güveç kaplarına paylaştırın. Sosu için, soğanları margarinde kavurun. Unu ekleyip 2 dakika daha karıştırın, tavuk suyunu, kremayı, hindistancevizini ekleyin, koyu bir kıvam alana dek pişirin. Güveçlerin üzerine sosu gezdirip. 200 derecelik fırında pişirin.
ML® Salamlı Tavuk için tıklayın
|
Tavuk Güveci |
|
gupse
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 04.02.2012
Mesajlar: 31 Şehir: Manisa |
Kısa URL: https://ml.md/lc72319
Gönderme Tarihi: 05.Şub.2012
2,526 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 adet kuşbaşı tavuk göğsü
3 çorba kaşığı tereyağı
1.5 çorba kaşığı un
3 su bardağı ılık su
2 adet orta boy havuç
3 adet orta boy patates
5 dal kereviz sapı
1 adet orta boy soğan
1.5 su bardağı bezelye
Tuz
Karabiber
İki çorba kaşığı tereyağını bir tencereye alıp üzerine tavuğu ekleyin. Suyunu salıp çekene dek kavurun. Üzerine un ekleyip birkaç dakika kavurun. Su, tuz ve karabiberi katın. Suyu biraz kıvam alana dek karıştırarak pişirin. Havuç, patates ve kereviz sapını küp doğrayın. Kalan tereyağında yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene dek soteleyin. Üzerine sırasıyla, patates, havuç, kereviz ve bezelye ekleyin. Sebzeler yarı yarıya yumuşayınca, üzerine tavuğu ekleyip karıştırın. Tavuklu karışımı küçük güveç kaplarına pay edip 170 derece fırında pişirin.
ML® Tavuklu Turta (görsel)
|
Tavuk Güveç |
|
nevzat yeniay
Aşçıbaşı
Kayıt: 12.06.2013
Mesajlar: 28 Şehir: Kırıkkale |
Kısa URL: https://ml.md/lc89750
Gönderme Tarihi: 12.Haz.2013
2,278 defa indirildi / yazdırıldı
|
300 gr tavuk eti
2 dal defneyaprağı
2 soğan
1 adet domates
4 adet sivri biber
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tane karabiber
Tavuk suyu
Tuz, köri, kekik
Tavuk etlerini ve rendelenmiş soğanı bir tencereye alıp üzerine az su döküp 10 dakika kaynatın. Daha sonra tavukların içine sivri biberleri, defne yapraklarını ekleyip ocaktan alıp güveç kaplarının içine doldurun ve fırında ağzı kapalı olarak 30 dakika pişmeye bırakın. Bu ardağı kapağı kapalı olmasına dikkat edin. Servis yaparken de güveç kaplarını sıcak olarak servis yapın. Üzerine taze nane ve maydanozu da ekleyip ikram edin.
Fotoğraf "masa üstü" tarafından gönderildi. 05.03.2020
|
Tavuk Güveci |
|
Niyaz
Aşçı
Kayıt: 21.05.2014
Mesajlar: 19 Şehir: Bolu |
Kısa URL: https://ml.md/lc98416
Gönderme Tarihi: 21.May.2014
2,244 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 adet tavuk göğsü
1 çay kaşığı kırmızıbiber
1 çay kaşığı kimyon
1 çorba kaşığı un
1 su bardağı süt
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Tavuk etlerini doğrayıp yağda kavurun. Kimyon, kırmızıbiber, un ve süt ekleyin. Kaşarın yarısını koyup pişirin. Ocaktan alıp küçük fırın kaplarına doldurun. Üzerine artan kaşarı serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında peynir eriyene kadar pişirin.
|
Tavuk Güveç |
|
masa üstü
Aşçıbaşı
Kayıt: 03.03.2020
Mesajlar: 26 Şehir: Diyarbakır |
Kısa URL: https://ml.md/lc149052
Gönderme Tarihi: 08.Mar.2020
534 defa indirildi / yazdırıldı
|
Yarım kg tavuk but
5 çarliston biber
4 patates
1 domates
1 soğan
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı tereyağı
Karabiber
Pul biber
Kekik
Tuz
Biberi iri parçalar halinde doğrayın.
Ayrı bir kapta domatesleri irice doğrayın.
Güveçte tereyağını erittin, ince kıyılmış soğan ve sarımsağı ekleyin. Salçaları da ekleyip soğan pembeleşene kadar karıştırın.
tavuk butu ekleyin ve salçalı sosta biraz pişirin.
Ardından biberi güvece alın.
Domatesleri de ekledikten sonra kaynar suyu güvece dökün.
Karabiber, pul biberi ekleyin. Son olarak tavuklar yumuşadıktan sonra tuzu ekleyin ve ağzını kapatıp kısık ateşte pişmeye bırakın.
|
Tavuklu Güveç |
|
müberra
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 28.01.2010
Mesajlar: 41 Şehir: Edirne |
Kısa URL: https://ml.md/lc46737
Gönderme Tarihi: 03.Eyl.2024
3,892 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 adet tavuk veya piliç
1 çorba kaşığı margarin
2 tane orta boy patlıcan
250 gr. kadar taze fasulye
1 avuç bamya
1 tane kabak
2 tane dolmalık biber
2 tane iri domates
2 tane iri kuru soğan tuz ve baharat
Önce sebzeleri ayıklayıp, yıkayınız. Patlıcanları tuzlu suda bekletiniz. Küçük küçük doğrayınız. Daha sonra ayıklanıp yıkanmış pilici dört parçaya bölünüz. Doğranan sebzeleri 1,5 çorba kaşığı margarinle beş dakika kadar kavurunuz. Güvecin içine kavrulmuş sebzelerin yarısını yerleştiriniz. Piliç ve kalan sebzeler de en üste yerleştirildikten sonra 1,5 bardak su koyunuz, güvecin kapağını kapatınız, ateşte yarım saat kaynatıp kızgın fırında 20 dakika daha pişiriniz. Sıcak olarak servis yapınız.
ML® Perdeli Tavuk için tıklayın
|
Tavuk Güveç |
|
dolu
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 28.01.2014
Mesajlar: 1410 Şehir: Denizli |
Kısa URL: https://ml.md/lc179760
Gönderme Tarihi: 05.Ekm.2024
68 defa indirildi / yazdırıldı
|
Derisi ve kemikleri ayrılmış bir tavuk
1 adet kuru soğan
2 adet Patates
2 adet Havuç
1 küçük kutu Bezelye Konservesi
1-2 adet Sivri Biber
Birkaç diş sarımsak
2 adet Domates
1 yemek kaşığı Salça
1 yemek kaşığı Tereyağı
Su
Tuz
Karabiber
Kekik
Güveç tenceresine tereyağı, doğranmış soğanları ve salçayı koyun, kuşbaşı doğranmış tavukları ekleyip biraz kavurun. Kuşbaşı doğranmış patatesleri ve halka havuçları da ekleyin. Sebzeler hafifçe yumuşadıktan sonra bezelyeyi yıkayıp ilave edin. Sivribiberleri ve sarımsakları koyun. Tuz, karabiber ve biraz da su ilavesiyle pişmeye bırakın.
Kaynadıktan sonra kısık ateşte 15 dakika pişirin. Daha sonra güveçteki (Eğer güveciniz yoksa pişirdiklerinizi ateşe dayanıklı bir cam kaba aktarın.) yemeğin üzerine halka halka doğranmış domatesleri dizin, kekik serpin ve 180 derece fırında domatesler kızarana kadar pişirin.
Sıcak servis yapınız.
|
Tavuk Güveç |
|
dolu
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 28.01.2014
Mesajlar: 1410 Şehir: Denizli |
Kısa URL: https://ml.md/lc179851
Gönderme Tarihi: 11.Ekm.2024
31 defa indirildi / yazdırıldı
|
800 gram fileto tavuk göğsü
200 gram arpacık soğan
4 yemek kaşığı zeytinyağı
3 diş sarımsak
2 adet orta boy domates
2 adet orta boy yeşil biber
2 adet orta boy patates
3/4 su bardağı taze bezelye
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber
1/2 çay kaşığı tatlı toz kırmızı biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 su bardağı sıcak su
1 yemek kaşığı tereyağı
Servisi için:
1/4 demet maydanoz
Fileto tavuk göğüslerini küçük küpler halinde kesin. Arpacık soğanların kabuklarını soyup bütün halde bırakın. Kabuklarını soyduğunuz sarımsakları ince ince dilimleyin.
Kabuklarını soyduğunuz domatesleri minik küpler halinde kesin. Ortadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkardığınız yeşil biberleri yarım ay şeklinde doğrayın. Patatesleri, kuşbaşı tavuklarla uyumlu olacak şekilde doğrayın. Ön hazırlıklar tamam.
Zeytinyağını kalın tabanlı bir tencerede ısıtın. Arpacık soğanları atıp kızgın yağda bir iki tur çevirin. Dilimlenmiş sarımsakları katın.
Kuşbaşı tavuk göğüsleri ve yeşil biberleri ekleyip hafif bir renk alana kadar yüksek ateşte soteleyin. Doğranmış domatesler ve salçayı katıp kendi suyunu çekene kadar pişirin.
Patates ve bezelyeleri ilave ettikten sonra sırasıyla kekik dışında kalan baharatları ekleyin. Sıcak suyu katıp kapağı kapalı tencerede kısık ateşte 10 dakika kadar pişirin.
Porsiyonluk ya da büyük boy bir güveç kabına aktardığınız karışımın üzerine kekik serpin. Küçük küpler halinde kesilmiş tereyağı parçaları yerleştirin.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30-35 dakika kadar pişirdiğiniz tavuk güveci, maydanoz yapraklarıyla süsledikten sonra sıcak olarak sevdiklerinizle paylaşın.
Not: Fırında pişirme esnasında arzuya göre kapağı kapalı bir güveç kabı kullanabilir ya da ısıya dayanıklı toprak kabın üzerini alüminyum folyo yardımıyla kapatabilirsiniz. Arzu ettiğiniz baharat ve mevsim sebzelerini güveç yapımında kullanabilirsiniz. Pişirme işleminin sonuna doğru üzerini açtığınız tavuk güvece rendelenmiş kaşar peyniri katıp kızarana kadar pişirmeye devam edebilirsiniz.
|
|