Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Ahtapot Tarifleri > Tencerede Levrek (2 adet - 1,782 defa bakıldı)

Tencerede Levrek


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Ahtapot Tarifleri
Alabalık Tarifleri
Barbunya Balığı Tarifleri
Çinekop Tarifleri
Çipura Tarifleri
Dil Balığı Tarifleri
Fener Balığı Tarifleri
Gümüş Balığı Tarifleri
Hamsi Tarifleri
İstavrit Tarifleri
İzmarit Tarifleri
Kalamar Tarifleri
Kalkan Tarifleri
Kefal Tarifleri
Kılıç Tarifleri
Kırlangıç Tarifleri
Lahos Tarifleri
Levrek Tarifleri
Lüfer Tarifleri
Mercan Tarifleri
Mersin Balığı Tarifleri
Mezgit Tarifleri
Minekop Tarifleri
Morina Tarifleri
Mürekkep Balığı Tarifleri
Palamut Tarifleri
Pisi Balığı Tarifleri
Sardalya Tarifleri
Sazan Tarifleri
Sinarit Tarifleri
Somon Tarifleri
Tatlısu Levreği Tarifleri
Tekir Tarifleri
Ton Balığı Tarifleri
Torik Tarifleri
Turna Tarifleri
Uskumru Tarifleri
Yayın Tarifleri
Zargana Tarifleri
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Tencerede Levrek

ülke
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 13.05.2020
Mesajlar: 22
Şehir: Sakarya
Kısa URL: https://ml.md/lc150624
Gönderme Tarihi: 19.May.2020
363 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.sozcu.com.tr

2 levrek fileto
Soğan
Maydanoz
Domates
Biber
Taze kişniş
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Limon
Sarımsak

Tencerenin altına soğanları piyazlık doğrayıp üzerine tuzladığımız kılçıksız balıkları yerleştiriyoruz. Doğradığımız sebzeleri maydanoz yapraklarıyla birlikte gelişi güzel tenceremize balıkların üzerine diziyoruz. Aralara limon ve sarımsak da ekleyip yarım çay bardağı kadar su ile kapağını kapatıp en kısık ateşte yavaş yavaş pişiriyoruz. Piştikten sonra değirmen karabiber geçip servis edebilirsiniz.

Not: Dibinde olacak suyunu sakın atmayın! Bu su ile çorba yapabilirsiniz.



Tencerede Levrek

Düzağaç
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 24.07.2020
Mesajlar: 38
Kısa URL: https://ml.md/lc155964
Gönderme Tarihi: 09.Şub.2023
475 defa indirildi / yazdırıldı




https://cook.com.tr

Levrek 2 Adet
Un 3 Çorba Kaşığı
Margarin 60 Gram
Sofra Tuzu 1 Tatlı Kaşığı
Karabiber 1.5 Tatlı Kaşığı
Soğan 150 Gram
Domates 250 Gram
Badem 50 Gram
Patates 400 Gram
Maydanoz 1.5 Demet
Su 2.5 Su Bardağı
Defne Yaprağı 1 Adet
COOK Yağlı Pişirme Kağıdı 1 Adet

Tencerede Levrek Tencerenin içinde 30 gram margarini eritin. Daha sonra ayrı bir tabağın içinde un ve tuzu karıştırın. (Karışımın içine isterseniz pul biber, kekik gibi baharatlar da koyabilirsiniz.)
Balıkları un ve tuz karışımına buladıktan sonra, eritilen yağın içinde hem ön hem arka olmak üzere 3’er dakikadan kızartın.
Balıklar kızarırken soyulmuş domatesin çekirdeklerini çıkartın ve küp küp doğrayın.
Diğer tencerenin altını yakın ve kalan margarini ekleyip eritin. İçine daha önceden doğranmış olan soğan ve bademi ekleyin, soğanların rengi açılıncaya kadar kavurduktan sonra üzerine balıkları ekleyin, balıkların üzerine doğranmış domatesleri ekleyin ve üzerinde karabiber gezdirin.
Daha sonra doğranmış maydanozları, patatesleri ve defne yaprağını üzerine ekleyin.
Bir bardak su da ilave ettikten sonra tencerenin üzerine kesilmiş olan yağlı kağıdı koyun, 10-15 dakika pişirdikten sonra servise hazır.






Tencerede Levrek Tarifleri Ahtapot Tarifleri



(2 adet Tencerede Levrek 1,782 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort