Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Turşular Konserveler > Turşu Suyu (1 adet - 2,269 defa bakıldı)

Turşu Suyu


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Dondurulma Tarifleri
Konserve Tarifleri
Kurutma Tarifleri
Salamura Tarifleri
Turşu Tarifleri
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Turşu Suyu

telsiz
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 14.09.2020
Mesajlar: 20
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc153084
Gönderme Tarihi: 17.Eyl.2020
323 defa indirildi / yazdırıldı




https://acunn.com

2 kiloluk kavanoz için:
5 su bardağı kaynamış sıcak içme suyu (1 litre)
1 çay bardağı sirke (üzüm, elma vb)
1 adet limonun suyu
3 yemek kaşığı kaya tuzu
2 çay kaşığı toz şeker (isteğe bağlı)

Sıcak suyu bir tencerenin veya kabın içerisine alın. Diğer tüm malzemeleri ekleyin ve tuz eriyene kadar güzelce karıştırın. Ardından soğumaya bırakın.
Steril edilmiş kavanozlara turşusunu kuracağınız sebzeleri yerleştirin. Ardından ılımış turşu suyunuzu kavanozlara pay edin.
Kavanozlarızı sıkıca kapatıp turşuları serin ve kuru bir yerde bekletin.

Not: Turşu hazırlarken tuz seçiminiz oldukça önemli. Turşunuzun kıtır kıtır olmasını isterseniz iri taneli kaya tuzu, hafif yumuşak bir kıvamda olmasını isterseniz de normal sofra tuzu kullanmanızı öneririz.







Turşu Suyu Tarifleri Turşular Konserveler



(1 adet Turşu Suyu 2,269 defa bakıldı)

1

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort