Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Uğur Böceği Pastacık


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Bademli Pasta Tarifleri
Baton Pasta Tarifleri
Bisküvili Pasta Tarifleri
Çikolatalı Pasta Tarifleri
Çilekli Pasta Tarifleri
Elmalı Pasta Tarifleri
Glazür Tarifleri
Kahveli Pasta Tarifleri
Kayısılı Pasta Tarifleri
Kestaneli Pasta Tarifleri
Kremalı Pasta Tarifleri
Limonlu Pasta Tarifleri
Meyveli Pasta Tarifleri
Milföy Pasta Tarifleri
Mozaik Pasta Tarifleri
Muzlu Pasta Tarifleri
Pandispanya Tarifleri
Parfe Tarifleri
Pay Tarifleri
Portakallı Pasta Tarifleri
Profiterol Tarifleri
Rulo Pasta Tarifleri
Tart Tarifleri
Tartolet Tarifleri
Tiramisu Tarifleri
Turta Tarifleri
Yaş Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Uğur Böceği Pastacık

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc125248
Gönderme Tarihi: 12.May.2017
1,328 defa indirildi / yazdırıldı




Hamuru için:
Yarım su bardağı toz şeker
2 tane yumurta
50 g yumuşak margarin
1 paket vanilya
3 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı mısır nişastası
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
Üzeri için:
1 poşet antepfıstıklı puding
2,5 su bardağı süt
Süslemek için:
6 tane çilek
20 gr çikolata

Margarin ve toz şekeri çırpma kabına alın. Mikser ile 2 dakika çırpın. Üzerine yumurta ve şekerli vanilini ekleyip 2 dakika daha çırpın. Ayrı bir kabın içinde un, nişasta ve hamur kabartma tozunu karıştırıp eleyin. Unlu karışımı 2 seferde ekleyerek toplam 1 dakika çırpın. Fırın tepsisinin içine pişirme kağıdı yerleştirin. Üzerine 26x11 cm boyutlarındaki yağlanmış oval varino kalıbı yerleştirin. Kalıbın içine hazırladığınız hamuru dökün ve pişirin.
Fırından çıkarıp soğumaya bırakın. Pişirme kağıdını ayırın.
2,5 su bardağı sütü tencereye boşaltıp üzerine puding poşetini ilave edin ve tarifine göre pişrin. Ocaktan alıp 10 dakika karıştırarak ılıtın. Pudingi kalıptaki kekin üzerine döküp yayın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 2-3 saat bekletin.
Çilekleri yıkayıp kurulayın ve ortadan ikiye kesin. Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin. Çileklerin sivri kısımlarını çikolataya bulayarak uğur böceklerinin kafalarını oluşturun. Kalan çikolatayı pişirme kağıdından hazırladığınız huniye doldurun. Ucunu makas ile kesip uğur böceklerine kanat ve nokta çizin.
Bıçak yardımı ile pastanınnın kenarlarından hava aldırarak kalıbı çıkarın ve üzerine uğur böceklerini sıralayın.



Çilekli Uğur Böceği Pasta

zeliha gülyüz
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 16.04.2014
Mesajlar: 33
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc129873
Gönderme Tarihi: 19.Kas.2017
1,822 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet yumurta
2/3 su bardağı un
5 çorba kaşığı şeker
4 çorba kaşığı toz badem
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 su bardağı süt
3 çorba kaşığı şeker
2 çorba kaşığı un
100 gr. margarin
1 çay kaşığı vanilya
1 adet yumurta
250 gr. krem şanti
300 gr. çilek
Yarm çay bardağı şeker şurubu
1 su bardağı kırmızı renkli jöle
80 gr. bitter çikolata

Bademli pandispanya için oda sıcaklığındaki yumurtaları derin bir çırpma kabına alın. Şekeri ekleyip kabarıncaya kadar mikserleyin. Toz badem, elenmiş un ve kabartma tozunu ilave edip karıştırın. Yağlı kağıt ile kaplanmış fırın tepsisine incecik yayın. Önceden ısıtılmış 240 derece fırında 8-10 dakika pişirip soğutun.
Diğer tarafta kreması için süt, şeker, un ve yumurtayı tencereye alın. Orta hararetli ateşte devamlı karıştırarak kaynayana kadar pişirin. Kaynadıktan 1 dakika sonra tencereyi ocaktan alın. Vanilya ve margarini ekleyip iyice karıştırın. Soğuduktan sonra mikserle çırpın. Şeker şurubunu karıştırın.
Pandispanyayı oval kalıp ile 3'e ayırın. Birinci parçayı şeker şurubu ile ıslatın. Üzerine krema ve krem şanti sürün. Üzerine sapı ayıklanıp ikiye bölünmüş çilekleri dizin. Üzerine krema ve krem şanti sürün.
İkinci kat pandispanyayı yerleştirip aynı işlemi uygulayın.
Üçüncü pandispanya ile üzerini örtüp kenarlarının yapışması için hafifçe bastırın. Üzerine krema ve krem şanti sürün. Eritilmiş bitter çikolatayı yağlı bir kağıt üzerine döküp spatula ile düzeltin. Sertleştikten sonra üzerinin beneklerini ve ağız kısmını çıkartın. Benekleri ve ağız kısmını pastanın üzerine yerleştirin. Üzerine kırmızı renkli jöleyi yayın. Buzdolabında bekletip servis yapın.







Uğur Böceği Pastacık Tarifleri Bademli Pasta Tarifleri



(2 adet Uğur Böceği Pastacık 10,152 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort