Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Süt Helvası Tarifleri > Un Helvası (67 adet - 8,392,474 defa bakıldı)

Un Helvası


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Aside Tarifleri
Cevizli Helva Tarifleri
Fıstıklı Helva Tarifleri
Höşmerim Tarifleri
İrmik Helvası Tarifleri
Kâğıt Helva Tarifleri
Peynir Helvası Tarifleri
Süt Helvası Tarifleri
Pişmaniye Tarifleri
Tahin Helva Tarifleri
Un Helvası Tarifleri
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Un Helvası

acımtrak
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 02.09.2009
Mesajlar: 28
Şehir: Tekirdağ
Kısa URL: https://ml.md/lc80869
Gönderme Tarihi: 17.Eyl.2012
2,491 defa indirildi / yazdırıldı




200 gram tereyağı
200 gram un
1 su bardağı Hindistancevizi
4 çay bardağı şeker
1 çay bardağı ceviz
1 su bardağı süt

Tereyağını tavada eritip üzerine unu ekleyin ve kavurun. Yaklaşık 20 dakika kadar kavurduktan sonra üzerine şekeri ve sütü döküp karıştırın. Karıştırıp koyulaşınca ocaktan alıp servis kabına dökün. Kare şeklinde kesip üzerine cevizlerle süsleyip servis yapın.

Not: İstenirse içine hindistancevizi de koyabilirsiniz.



Un Helvası

tadıgüzel
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.02.2012
Mesajlar: 229
Şehir: İstanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc75628
Gönderme Tarihi: 10.May.2012
2,426 defa indirildi / yazdırıldı




Tuğrul Şavkar

250 gr. tereyağı
500 gr. un (4 su bardağı)
1 lt. su (4 su bardağı)
1 kg. tozşeker (4 su bardağı)
200 gr. iri çekilmiş ceviz içi

Bir tencerede tereyağını eritin. Yağ kızınca unu ekleyip, çok kısık ateşte sürekli karıştırarak yaklaşık 30 dakika, un kahverengileşinceye kadar kavurun. Suyu bir taşım kaynatıp, sıcak tutun.
Kavrulmuş una azar azar sıcak suyu ekleyip karıştırın ve tencerenin kapağını kapatın. Suyunu çekinceye kadar pişirin.
Şekeri üzerine boşaltıp, tahta bir kaşıkla bir kez karıştırın. Şekerin erimesi için, ağır ateşte biraz daha pişirip ateşten alın. Bir kenarda dinlenmeye bırakın.
İri çekilmiş ceviz içini ekleyerek karıştırın. Elle istediğiniz şekli vererek servis yapın.


Un Helvası

garagız
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 27.04.2012
Mesajlar: 70
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc75329
Gönderme Tarihi: 30.Nis.2012
2,257 defa indirildi / yazdırıldı




1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 su bardağı su
125 gr margarin

Margarin eritilir. Margarin ile un kavrulur. Kahverengi bir renk alana dek kavrulan helvanın üzerine toz şeker ve su ilave edilir. Tencereye yapışmayacak şekilde olana kadar pişirilir. Ocaktan alınır.


Un Helvası

şef
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 29.07.2011
Mesajlar: 72
Kısa URL: https://ml.md/lc72643
Gönderme Tarihi: 15.Şub.2012
2,090 defa indirildi / yazdırıldı




2 su bardağı un
150 gram tereyağı
2 su bardağı şeker
2 su bardağı süt
1 çay bardağı ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
1 paket vanilya

Tencerede yağı eritin ve üzerine unu ekleyip kısık ateşte 20 dakika kadar kavurun. Unun rengi değişip kokusu mutfağa yayılınca ocaktan alın. Başka bir kapta şekeri ve sütü karıştırıp şekerin erimesini sağlayın. Bu karışımı soğuk olarak kavrulmuş unun üzerine dökün. Tencereyi tekrar kısık ateşte sürekli karıştırarak sütü una yedirin. İçine kıyılmış cevizleri ekleyip. Kıvama gelen helvaya şekil verip servis tabağına aktarın. Üzerlerine cevizle süsü yapıp ikram edin.


Un Helvası

A Takımı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 04.01.2012
Mesajlar: 56
Şehir: Amasya
Kısa URL: https://ml.md/lc71372
Gönderme Tarihi: 04.Oca.2012
2,237 defa indirildi / yazdırıldı




2 su bardağı un
250 gr tereyağ
2 su bardağı süt
Şerbeti için:
2 su bardağı su
2 su bardağı şeker

Tereyağını eriterek unu kavurun. Unun rengi koyulaşınca daha önceden kaynatmış olduğumuz şerbeti ve sıcak sütü ilave edelim. Ocağın altını kapatalım ve tencerenin de kapağını kapatalım. Bu aşamada ellerimizi yakmamak için dikkatli olmamız gerekir, çünkü sıcak süt ve şerbetin etkisi ile helva fokurdamaya başlayacaktır. Birkaç dakika sonra tencereyi açıp bir kaşık yardımı ile helvayı iyice karıştıralım. Dilediğiniz şekilde tarçın veya cevizle servis edebilirsiniz,.


Un Helvası

doğanay
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 22.09.2011
Mesajlar: 60
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc70675
Gönderme Tarihi: 12.Arl.2011
2,372 defa indirildi / yazdırıldı




2 su bardağı un
2 su bardağı su
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı toz şeker
Biraz hindistancevizi ve çekilmiş fındık

Yarım su bardağı sıvı yağı derin bir tavada iyice ısıtıp unu ekliyoruz, kısık ateşte rengi dönene kadar kavuruyoruz, isteyen fazla kavurup rengini koyu yapabilir. Kavrulduktan sonra şekeri ekleyip karıştırıyoruz, hemen suyu ekleyip karıştırın, kapağını kapatıp bir iki dakika dinlendirin. Soğumadan geniş bir kaba döküp üzerini fındık ve hindistanceviziyle süsleyin, sıcakken dilimlerseniz daha iyi olur.


UN HELVASI

İbrahim Hakkı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 31.08.2011
Mesajlar: 185
Şehir: Erzurum
Kısa URL: https://ml.md/lc67541
Gönderme Tarihi: 03.Eyl.2011
2,940 defa indirildi / yazdırıldı




Ümit Usta

1,5 su bardağı un
1,5 su bardağı tozşeker
5 su bardağı su
200 gr. tereyağı

Tozşeker ile suyu bir tencereye koyup şurubu hazırlayalım.
Başka bir tencerede, erittiğimiz tereyağına elediğimiz unu ilave ederek kısık ateşte hiç durmadan otuz kırk dakika kavuralım.
Un hafif renk değiştirip kavrulma kokusunu aldığımız zaman, daha evvel hazırladığımız şurubu, meyanesi gelmiş olan una birden ilave edip hiç durmadan karıştırarak suyunu çektirelim.
Ocaktan indirip demlendirelim.
Helva biraz ılınınca kaşık kaşık alıp servis yapalım.

Not: Arzu edenler üzerine ceviz serpiştirebilirler.


Un Helvası

AyGölgesi
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc66785
Gönderme Tarihi: 13.Ağu.2011
3,347 defa indirildi / yazdırıldı




2 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
Bir fiske tuz
2 su bardağı un
6 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı su

Unla tereyağını kalın tabanlı bir tencereye koyalım. Çok kısık ateşte tahta kaşıkla devamlı karıştırarak 30 dakika kadar pembeleştirelim. Üzerimize sıçramamasına dikkat ederek su ve sütü ilave edelim. Kavrulmuş una yedirince şekeri de katalım. Devamlı karıştırarak ve kısık ateşte ısıtmaya devam ederek tencerenin kenarından ayrılana kadar pişirelim. Helva kaşığa yapışmıyorsa kıvamına gelmiş demektir, ateşten alalım. Helva ılıkken bir yemek kaşığı dolusunu avucumuza alalım. Yoğurup bastırdıktan sonra tekrar kaşıkla şekillendirip servis tabağına dizelim.


UN HELVASI

Kimya Hatun
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 10.02.2011
Mesajlar: 31
Şehir: Konya
Kısa URL: https://ml.md/lc62695
Gönderme Tarihi: 22.Nis.2011
4,092 defa indirildi / yazdırıldı




5 kahve fincanı un
2,5 kahve fincanı tereyağı
4 kahve fincanı toz şeker
5 bardak su

Tencereye tereyağını koyunuz. Hafif kızınca, elenmiş unu da katıp, devamlı karıştırarak, unu, esmer bir renk alıncaya kadar 30-40 dakika hafif ateşte kavurunuz. Bu arada, bir başka tencereye suyla şekeri koyunuz. Bir taşım kaynatarak şurubu hazırlayınız. Un esmerleşince üzerine şurubu dökünüz. Hepsini iyice karıştırdıktan sonra tencerenin kapağını kapatıp helvayı çok hafif ateşte demlenmeye bırakınız. Sonra ateşten indiriniz. Bir saat kadar helvayı dinlendiriniz. Sonra kaşık kaşık alıp, aynı şekli bozmadan tabağa boşaltınız. Üstünü tarçınla süsleyip sofraya getirebilirsiniz.


Fotoğraf "abcd" tarafından gönderildi. 21.06.2019


Un Helvası

esma hatun
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 05.01.2011
Mesajlar: 20
Şehir: Çanakkale
Kısa URL: https://ml.md/lc59189
Gönderme Tarihi: 07.Oca.2011
3,683 defa indirildi / yazdırıldı




2 su bardağı un
200 gram margarin
50 gram tereyağı
yarım çay bardağı dolmalık fıstık
2 su bardağı süt
2 su bardağı tozşeker

Un, margarin, tereyağı ve dolmalık fıstığı kavurun. Koyu karamel rengini alınca, süt ve tozşeker ekleyin. Devamlı karıştırarak, koyulaşana kadar pişirin. Dilediğiniz şekilde bir kalıba koyup, servis tabağına ters çevirin. Üzerini tarçın ve dolmalık fıstıkla süsleyip servis yapın.

Not: Bu helvayı hazırlarken unun kokusunun kalmaması için iyice kavurmalısınız.


UN HELVASI

aytaşı
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 17.12.2010
Mesajlar: 21
Şehir: Antalya
Kısa URL: https://ml.md/lc58787
Gönderme Tarihi: 23.Arl.2010
3,758 defa indirildi / yazdırıldı




500 gr. un
250 gr. sâde yağ
600 gr. toz şeker
50 gr. fıstık
Yarım litre süt

500 gr. un, 250 gr. yağ ile pembeleşinceye kadar kavrulur. Fıstık ilâve edilir. Fıstıklar da pembeleşinceye kadar kavurmaya devam ettikten sonra ayrı bir kapta yarım litre süt, yarım litre su, şekerle birlikte kaynatılır. Helvaya ilâve edilir. Karıştırılır. Üzerine kapak örtülerek 4-5 dakika bırakılır. Tekrar karıştırılır. Kevgirle kesilerek servis tabağına alınır.


UN HELVASI

Sevgi Ovalı
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 30.10.2010
Mesajlar: 25
Şehir: Edirne
Kısa URL: https://ml.md/lc57162
Gönderme Tarihi: 31.Ekm.2010
4,013 defa indirildi / yazdırıldı




500 gram un,
300 gram su,
450 gram şeker,
225 gram tereyağı
20 adet kadar badem içi

Evvelâ, bir tencerede, tereyağını eriterek, üzerine unu dökmeli ve bademleri de tencereye atmalı ve karıştırarak, orta ateşte kavurmalıdır. Bademler kızarmağa başlayınca, yukarıdaki miktar nispetinde hazırlanan soğuk şerbeti, hemen tencereye boşaltmalı ve unu tahta kaşıkla sür'atle ve iyice karıştırarak şerbetle imtizaç ettirmeli ve hamur haline getirdikten sonra kapağını kapayıp, tencereyi de ateşten indirmelidir. Bir çeyrek kadar bekledikten sonra kapağını kaldırıp bir daha helvayı alt üst etmeli ve tabaklara kurtarmalıdır.

Not: Müslümanlarda, helva pişirmek âdeti vardır ve bazı dinî günlerde ve hâdiselerde helva yapılır. En ünlüleri de; un helvası ve irmik helvasıdır. Helvaların evlerimizde hazırlanması kolaydır ve kadınlarımız helvayı ruhanî bir istekle yaparlar.


Un Helvası

haşmet
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.08.2010
Mesajlar: 47
Şehir: Çankırı
Kısa URL: https://ml.md/lc55151
Gönderme Tarihi: 29.Ağu.2010
33,503 defa indirildi / yazdırıldı




Emine Beder

Malzemeler
2 su bardağı un
150 gr. margarin veya tereyağı
2 su bardağı su
1,5 su bardağı şeker
100 gr. ceviz (iri dövülmüş)

Tencereye yağı alıp eritelim. Unu ekleyerek ağır ateşte ve sürekli karıştırarak hafifçe esmerleşip meyanesi gelene dek kavuralım. Sonra kaynar haldeki suyu ekleyerek karıştırmaya ara vermeden helvanın suyu çekmesini sağlayalım Şekeri ve iri dövülmüş cevizi ekleyip bir kez karıştırdıktan sonra helvayı ateşten alalım. 15-20 dk. demlendirelim. Helvaya kaşıkla düzgün şekiller vererek servis yapalım.

Not: Helvayı yaptıktan sonra yuvarlak bir kalıbın içinde şekillendirebilirsiniz.


UN HELVASI

safhir
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 02.04.2010
Mesajlar: 62
Şehir: Zürich
Kısa URL: https://ml.md/lc50600
Gönderme Tarihi: 17.Nis.2010
4,174 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMELER:
1 su bardagi un
2 su bardagi süt
1 su bardagi seker
1 vanilya
125 gr tereyağı
1/2 cay bardagi sivi yag.

YAPILISI:
Şekerle sütü,vanilyayi iyice karistirin, bir kiyida beklesin. Yagi tavaya koyun unuda ilave edip güzelce kavurun, yagini salmaya baslayinca kavrulmus demektir (meyane gelmistir) daha sonra soguk sütlü karisimi boca edip karistirarak koyulasana kadar pisirin. Daha sonra ilik bir sekilde dondurma kasigi ile alarak servis tabagina dizin üzerine tarcin serperek sevis yapin.


UN HELVASI

eylem09
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 18.12.2009
Mesajlar: 19
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc44695
Gönderme Tarihi: 18.Arl.2009
4,303 defa indirildi / yazdırıldı




Malzemesi:
3 su bardağı un
4 çorba kaşığı tereyağı veya kahvaltılık margarin
3 su bardağı süt
1 ufak paket vanilya
2 su bardağı pudra şekeri.

Bir tencereye konulan yağ, hafif ateşte eritilir. İçerisine un ilave edilerek, tahta bir kaşıkla 40-45 dakika karıştıra karıştıra, beyaz olarak kavrulur. Kaynamış süt, kaynak olarak üzerine dökülür, vanilya ilave edilir, iyice katılaşıncaya kadar karıştırılır. Soğumaya bırakılır. Arzu edilirse, bir şekil vermek için çorba kaşığı içi, ufak kâse veya püre makinesi ile forma verilir.


UN HELVASI

memo
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 14.11.2009
Mesajlar: 39
Şehir: Antalya
Kısa URL: https://ml.md/lc43711
Gönderme Tarihi: 14.Kas.2009
4,219 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMESİ
2 Su bardağı un
2,5 Su bardağı süt veya su
2 Su bardağı toz şeker
1,5 Küçük paket margarin
2 Çorba kaşığı çam fıstığı

YAPILIŞI
1 Bir küçük paket yağ ile unu ağır ateşte kavurunuz.
2 Fıstıkları ilâve ederek 8-10 dakika daha karıştırınız.
3 Sütü veya suyu şekerle kaynatınız, kalan yarım paket margarini içine ilave ediniz.
4 Ateş üzerinde karıştırarak şekerli sütü kaynar olarak kavrulmuş unun üzerine dökünüz. Karıştırarak pişiriniz.
5 Suyunu çekince ateşten alınız.
6 Kaşıkla koparıp servis tabağına diziniz.


UN HELVASI

usare
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 22.08.2009
Mesajlar: 72
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc39838
Gönderme Tarihi: 22.Ağu.2009
4,333 defa indirildi / yazdırıldı




5 kahve fincanı un
3 kahve fincanı yağ
4 kahve fincanı toz şeker
5 bardak su

Bir tencereye tareyeğı konularak ateşte hafifçe kızdırılır ve içersine elenmiş un konularak 30 - 40 dakika hafif ateşte karıştırılarak kavrulur. Un esmerleşip güzel bir koku verince ateşten indirilir. Bu sırada başka bir tencere alınarak içersine toz şekeri ve su konulur ve 5 dakika kaynatılır. Şeker iyice eriyip şurup halini alınca meyanesi gelmiş ve ateşten indirilmiş olan un tenceresine boşaltılır, iyice karıştırılır. Sonra tencerenin kapağı kapatılır, çok hafif ateş üzerine konularak 20 dakika demlendirilir. Bundan sonra tencere ateşten indirilir ve bir tarafa bırakılır. Yarım saat sonra un helvası ılınmış duruma gelince kaşık kaşık alınarak yuvarlak tarafı üste gelecek biçimde büyük bir tabağa dizilir ve servis yapılır.


Un Helvası

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc36798
Gönderme Tarihi: 23.May.2009
4,749 defa indirildi / yazdırıldı




Malzemeler
250 gram un (5 kah. fincanı)
190 gram yağ (3 kah. fincanı)
275 gram toz şekeri (4 kah. fincanı)
1259 gram su (5 bardak)

Bir tencereye 3 kahve fincanı tereyağı koyarak hafifçe kızdırmalı sonra kızdırılmış bu yağa, elenmiş 5 kahve un ilave ederek un hafifçe esmerleşip de meyanesi gelinceye kadar aşağı yukarı 30–40 dakika arasında ortadan daha az hararetteki ateşte durmadan karıştırarak kavurmalıdır.
Başka bir tencereye 4 kahve fincanı toz şekeri ile 5 bardak yani 17 kahve fincanı su koyarak bunlar kaynatılır. Bu şurubu yukarıdaki karışıma ilave ederek hepsini iyice bir karıştırmalı sonra da tencerenin kapağını kapatarak helvayı gayet hafif ateşte yirmi dakika kadar demlendirmelidir.


UN HELVASI

Cankat
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 04.04.2009
Mesajlar: 725
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc35496
Gönderme Tarihi: 16.Nis.2009
4,451 defa indirildi / yazdırıldı




THY Skylife

Malzemesi (12 Kişilik)
250 g tereyağ
500 g un (4 su bardağı)
1 lt su (4 su bardağı)
1 kg toz şeker
200 g iri çekilmiş ceviz içi

Yapılışı
1. Tencerede eritilen tereyağı kızdırılıp üzerine un eklenir. Çok kısık ateşte yaklaşık yarım saat sürekli karıştırılarak un kahverengileşene kadar kavrulur. Başka bir kapta su kaynatılır.
2. Kavrulmuş una azar azar sıcak su eklenip, karıştırılır ve tencerenin kapağı kapatılır. Suyunu çekene kadar pişirilir.
3. Üzerine şeker boşaltılıp, tahta bir kaşıkla karıştırılır. Şekerin erimesi için, ağır ateşte biraz daha pişirilip ateşten alınır. Bir kenarda dinlenmeye bırakılır.
4. İri çekilmiş ceviz içi eklenerek karıştırılır. Elle istenilen şekil verilerek servis yapılır.


Un Helvası

nabzet
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 09.06.2008
Mesajlar: 27
Şehir: Diyarbakır
Kısa URL: https://ml.md/lc24474
Gönderme Tarihi: 09.Haz.2008
4,433 defa indirildi / yazdırıldı




Malzemesi
3 çay fincanı un
200 gr. margarin
1 çay fincanı beyaz fıstık
1 lt. süt
2 çay fincanı toz şeker

Yağ, un ve fıstığı bir tencereye koyduktan sonra, hafif ateş üzerinde karıştırarak, pembe bir renk alıncaya kadar kavurun. Öte yanda süt ve şekeri ayrı bir kapta kaynatın.
Un, koyu sarı ya da pembe bir renk alıncaya kadar kavrulduktan sonra ateşten alın ve hazırladığınız sütlü şurubu kaynar kaynar üzerine dökün. Tencerenin kapağını kapatıp 5 dakika bekleyin ve iyice karıştırıp soğutun.
Bir çorba kaşığının içine helvadan alarak bir başka çorba kaşığı ile üzerine bastırıp yassıltılmış yumurta şekli verin ve dağıtım tabağına yerleştirin. Ilık olarak servis yapın.






Un Helvası Tarifleri Süt Helvası Tarifleri



(67 adet Un Helvası 8,392,474 defa bakıldı)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki »


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort