Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Vişneli ve Labneli Pasta


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Bademli Pasta Tarifleri
Baton Pasta Tarifleri
Bisküvili Pasta Tarifleri
Çikolatalı Pasta Tarifleri
Çilekli Pasta Tarifleri
Elmalı Pasta Tarifleri
Glazür Tarifleri
Kahveli Pasta Tarifleri
Kayısılı Pasta Tarifleri
Kestaneli Pasta Tarifleri
Kremalı Pasta Tarifleri
Limonlu Pasta Tarifleri
Meyveli Pasta Tarifleri
Milföy Pasta Tarifleri
Mozaik Pasta Tarifleri
Muzlu Pasta Tarifleri
Pandispanya Tarifleri
Parfe Tarifleri
Pay Tarifleri
Portakallı Pasta Tarifleri
Profiterol Tarifleri
Rulo Pasta Tarifleri
Tart Tarifleri
Tartolet Tarifleri
Tiramisu Tarifleri
Turta Tarifleri
Yaş Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Vişneli ve Labneli Pasta

yaz09
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 01.06.2009
Mesajlar: 21
Şehir: Muğla
Kısa URL: https://ml.md/lc37060
Gönderme Tarihi: 01.Haz.2009
2,416 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet hazır pandispanya
1 su bardağı vişne suyu
1,5 çorba kaşığı mısır nişastası
400 gram dondurulmuş vişne veya vişne konservesi
Yarım çay bardağı tozşeker (vişne peltesi için)
1 kutu labne peyniri
100 gram veya 1/4 çay bardağı tozşeker (peynirli krema için)
Yarım limonun suyu
1 adet limon kabuğu rendesi
1 paket krem şanti
1 çay bardağı süt
Süslemek için:
Hindistancevizi

Bir kabın içinde, bir buçuk çorba kaşığı mısır nişastası ile 1 su bardağı vişne suyunu birlikte ezelim. Üzerine yarım çay bardağı tozşekeri ekleyelim. Ağır ateş üzerinde ve sürekli karıştırarak, koyulaşana dek pişirdim. Pelteyi ateşten indirelim. İçine çekirdeksiz vişneleri ekleyelim. Bu karışımı soğuyana dek iyice karıştıralım. Ayrı bir kapta labne peynirini, 1/4 çay bardağı tozşekeri, limonun suyu ve rendelenmiş limon kabuğu ile birlikte çırparak, yumuşatalım. Krem şantiyi ayrı bir kapta 1 çay bardağı süt ile çırparak, koyulaştıralım. Krem şantili karışımı da, labne peynirli karışıma ekleyip tekrar çırpalım. Pandispanyanın üzerine vişneli peltenin yarısından çoğunu yayarak, dökelim. Bunun üzerine labne peynirli kremanın tamamını boşaltıp düzgün bir şekilde yayalım. Kalan vişne peltesini, kremanın orta bölümüne koyalım (bunu, kenarlarda 3-4 cm beyaz krema kalacak şekilde ayarlayalım). Beyaz kremalı bölümt hindistancevizi serpelim. Peltenin üzerine ayırdığımız çekirdeksiz vişneleri aralıksız olarak dizelim. Etrafını, krema sıkacağı yardımıyla krem şantiyle süsleyelim. Pastanın beyaz kalan kısmına çekirdeksiz vişneler dizelim. Pastayı, buzdolabında en az bir kaç saat bekletelim. Servisi yapmaya yakın pastayı buzdolabından çıkaralım.

Not: İsterseniz hazır vişne suyu kullanabilirsiniz.


Vişneli ve Labne Peynirli Pasta

Domates Perisi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.10.2021
Mesajlar: 2171
Şehir: Mamak
Kısa URL: https://ml.md/lc161478
Gönderme Tarihi: 26.Kas.2021
251 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet iki katlı sade pandispanya
1 paket vanilyalı puding
5 su bardağı vişne suyu
1 paket labne peyniri
3-4 çorba kaşığı damla çikolata
1 su bardağı dondurulmuş vişne
1'er çay kaşığı altın ve gümüş toz pasta simi
10'ar adet altın ve gümüş rengi pasta şekeri

Öncelikle kremayı hazırlayın. Bunun için pudingi bir tencereye alıp üzerine 4 su bardağı vişne suyunu ilave edin. Sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. Ocaktan alıp üzerine labne peynirini ilave edin. İyice karıştırın ve kenara alın. Pandispanyanın her iki parçasını kalan vişne suyu ile ıslatın. Alt parçayı servis tabağına alın. Üzerine biraz krema sürün. Vişne taneleri ve damla çikolata yerleştirin. İkinci parçayı üzerine kapatın. Pastanın tüm yüzeyini krema ile kaplayın. Buzdolabında 2-3 saat bekletin. Toz pasta simleri ve pasta şekerleri ile süsleyerek servis yapın.







Vişneli ve Labneli Pasta Tarifleri Bademli Pasta Tarifleri



(2 adet Vişneli ve Labneli Pasta 67,015 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort