Patlıcanı, biberi, kabağı ve patatesi kızartmalık şekilde doğrayın. Sebzeleri sırayla kızgın yağda iyice kızarmalarını sağlayın. Kızaran sebzeleri bir servis tabağına alıp üzerine tuz ekleyin. Yoğurdu çırptıktan sonra, kızartmanın üstüne ilave edin. Damak zevkinize göre yoğurdunuzu sarımsaklı olarak da hazırlayabilirsiniz.
2 adet patlıcan
2 adet kabak
2 adet patates
2 adet kırmızı biber
4-5 adet yeşil biber
Sıvı yağ
Sosu için:
2 su bardağı yoğurt
2 diş sarımsak
Tuz
Sebzelerin hepsini eşit boyda doğrayıp sırasıyla patates, kabak, patlıcan ve en son biberler olacak şekilde kızgın yağda kızartın. Yoğurt, ezilmiş sarımsak ve tuzu karıştırıp kızarttığınız sebzelerin üzerine dökün. Ilık olarak servis edin.