1 kase süzme yoğurt
1 yemek kaşığı mayonez
1,5 çay bardağı konserve mısır
2 diş sarımsak
8-7 adet kornişon turşu
1 avuç dereotu
2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
Süzme yoğurt, mayonez ve sarımsağı bir kasede iyice çırpın. İçine dereotu, mısır ve kornişon turşuyu ilave edip karıştırın. Servis tabağına koyup üzerine sızma zeytinyağı gezdirin.
Kısa URL: https://ml.md/lc84110
Gönderme Tarihi: 05.Arl.2012
3,452 defa indirildi / yazdırıldı
2 Bardak haşlanmış mısır
1 Tutam kuru nane
1 Tutam pul biber
2 Kase yoğurt
6 Yemek kaşığı zeytinyağı
İlk önce zeytinyağı ve yoğurt iyice karıştırılır.
Daha sonra mısırla iyice harmanlanır ve servis tabağına alınır.
Son olarak da pul biber ve nane üzerine serpilir.
Servis edilir.