Kısa URL: https://ml.md/lc84110
Gönderme Tarihi: 05.Arl.2012
3,452 defa indirildi / yazdırıldı
2 Bardak haşlanmış mısır
1 Tutam kuru nane
1 Tutam pul biber
2 Kase yoğurt
6 Yemek kaşığı zeytinyağı
İlk önce zeytinyağı ve yoğurt iyice karıştırılır.
Daha sonra mısırla iyice harmanlanır ve servis tabağına alınır.
Son olarak da pul biber ve nane üzerine serpilir.
Servis edilir.
1 kase süzme yoğurt
1 yemek kaşığı mayonez
1,5 çay bardağı konserve mısır
2 diş sarımsak
8-7 adet kornişon turşu
1 avuç dereotu
2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
Süzme yoğurt, mayonez ve sarımsağı bir kasede iyice çırpın. İçine dereotu, mısır ve kornişon turşuyu ilave edip karıştırın. Servis tabağına koyup üzerine sızma zeytinyağı gezdirin.