Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Açma Tarifleri > ZENCEFİLLİ ÇÖREK (2 adet - 67,372 defa bakıldı)

ZENCEFİLLİ ÇÖREK


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


ZENCEFİLLİ ÇÖREK

kupon
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 04.11.2009
Mesajlar: 19
Şehir: Erzurum
Kısa URL: https://ml.md/lc43285
Gönderme Tarihi: 04.Kas.2009
2,803 defa indirildi / yazdırıldı




Malzemesi:
225 gr. margarin
225 gr. şeker
2 çorba kaşığı şurup
275 gr. yulaf unu

Hazırlanışı:
Margarini eritip şeker ve şurubu ilave ederek karıştırın. Yulaf ununu katın ve karıştırın. İki tane 20 cm. çapındaki turta kalıbını yağlayın. Yulaflı karışımı ikiye bölüp her birini kalıplara bastırarak yerleştirin. Orta hararetli fırında 25 dakika pişirin. Soğuduktan sonra karelere bölüp hava almayan bir kavanozda muhafaza edin.


Zencefilli Çörek

selimcan
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 13.03.2017
Mesajlar: 21
Şehir: Denizli
Kısa URL: https://ml.md/lc123770
Gönderme Tarihi: 13.Mar.2017
2,065 defa indirildi / yazdırıldı




www.miele.com.tr

250 gr. Un
1/2 çay kaşığı Kabartma tozu
170 gr. Tereyağ, yumuşak
120 gr. Şeker
1 Paket Şekerli Vanilin
1 Portakal kabuğu rendesi
1/2 çay kaşığı Zencefil, toz
Üstüne:
75 gr. Kayısı reçeli
75 gr. Zencefil yemişleri, ince kıyılmış

Un, kabartma tozu, tereyağı, şeker, şekerli vanilin, portakal kabuğu ve zencefili karıştırıp mikserin yoğurma parçası ile hamur serpmesi hazırlayın.
Serpilecek hamurun yarısını pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.
Hamurun yaklaşık 2/3'sini cam kaseye bir oklava ile düzgün bir şekilde yayınız.
Hamurun üstüne kayısı reçeli sürünüz.
Zencefil parçalarını üstüne dağıtınız, kalan hamuru iki avucunuz arasında ovalayarak serpiniz ve kızarıncaya kadar fırında pişirin.
Hamuru hafif sıcakken 2 x 4 cm boyunda dikdörtgenler halinde kesin.






ZENCEFİLLİ ÇÖREK Tarifleri Açma Tarifleri



(2 adet ZENCEFİLLİ ÇÖREK 67,372 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort