Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Düzce Yemekleri > Mıhlama (25 adet - 283,870 defa bakıldı)

Mıhlama


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Amasya Yemekleri
Artvin Yemekleri
Bartın Yemekleri
Bayburt Yemekleri
Bolu Yemekleri
Çorum Yemekleri
Düzce Yemekleri
Giresun Yemekleri
Gümüşhane Yemekleri
Karabük Yemekleri
Kastamonu Yemekleri
Ordu Yemekleri
Rize Yemekleri
Samsun Yemekleri
Sinop Yemekleri
Tokat Yemekleri
Trabzon Yemekleri
Zonguldak Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kuymak

dolu
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.01.2014
Mesajlar: 2024
Şehir: Denizli
Kısa URL: https://ml.md/lc180677
Gönderme Tarihi: 05.Arl.2024
21 defa indirildi / yazdırıldı




2 su bardağı mısır unu
4 su bardağı su veya tavuk suyu
200 gram taze kaşar peyniri (rendelenmiş)
3 yemek kaşığı tereyağı veya margarin
Tuz (isteğe bağlı)
Pul biber veya isot biberi (isteğe bağlı)

Bir tencereye su veya tavuk suyunu alın ve kaynatın.
Kaynayan suyun içine mısır ununu yavaşça ekleyin ve sürekli karıştırarak topaklanmamasını sağlayın.
Mısır unu suya iyice karışana ve kıvam alana kadar yaklaşık 10-15 dakika kadar pişirin. Ara sıra karıştırmayı unutmayın.
Mısır unu pişince rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin ve eriyene kadar karıştırın.
Başka bir tavada tereyağını eritin ve mıhlamanın üzerine dökün.
Eğer isterseniz pul biber veya isot biberi tereyağında kavurarak ekleyebilirsiniz.
Tuz eklemek isterseniz bu aşamada tuzu da ekleyebilirsiniz, ancak kaşar peyniri zaten tuzlu olduğu için tuz eklemek zorunlu değildir.
Mıhlamayı ocaktan alın ve sıcak olarak servis yapın.

Not: Mıhlamayı mısır ekmeği, taze ekmek veya kızarmış ekmekle birlikte servis edebilirsiniz.



Mıhlama

dolu
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.01.2014
Mesajlar: 2024
Şehir: Denizli
Kısa URL: https://ml.md/lc179498
Gönderme Tarihi: 15.Eyl.2024
89 defa indirildi / yazdırıldı




2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı mısır unu
1 su bardağı su
1 su bardağı Trabzon peyniri

Tereyağını sahana aktarın. Kısık ateşte fokurdayana kadar eritin.
Azar azar mısır unu ekleyip, tahta bir kaşıkla mısır ununu kavurmaya başlayın.
Mısır unu renk aldığında suyu ilave edin.
Kaynayan suda şişen mısır ununa tel tel ayırdığınız Trabzon peynirini katıp, karıştırın.
Mıhlamayı aralarda karıştırarak kısık ateşte pişirin.
Tereyağı üzerine çıkıp, renk aldığında ocaktan aldığınız mıhlamayı bekletmeden sıcak olarak servis edin.



Muhlama

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc178129
Gönderme Tarihi: 09.Haz.2024
212 defa indirildi / yazdırıldı




Ferit Demircioğlu

1 yemek kaşığı mısır unu
2 yemek kaşığı tereyağı (sos için istenirse 2 kaşık daha gerekir)
Peynir çeşitleri
1 çay bardağı su

Tereyağı eritilir.
Mısır unu içine konup kavrulur.
Daha sonra üstüne su ilave edilip mısır unu biraz pişirilir.
Boza kıvamına gelince içine istenilen bütün peynirlerden konabilir. Kolot peyniri, çeçil peynir, taze kaşar, Çerkez peyniri, çökelek hepsi çok yakışır.
Peynirler eridikten sonra isteğe bağlı olarak tekrar başka bir tavada 2 kaşık daha tereyağı eritilip üstüne dökülebilir.

Not: Muhlama, yokluk dönemlerinin kurtarıcısıdır. Aynı zamanda her Karadenizlinin evinde olan üç ana malzemeyle hızlıca yapılması, besleyici olması ve çok lezzetli olması, bütün gün tok tutması nedeniyle çok tercih edilen bir yöresel yemek olarak bilinir.



Mıhlama

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc177050
Gönderme Tarihi: 27.Mar.2024
148 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı mısır unu
1 su bardağı su
1 kase çeçil peyniri ya da kaşar peyniri

2 yemek kaşığı tereyağını eritelim.
Mısır ununu ekleyip kavuralım.
1 su bardağı suyu ilave edip karıştıralım.
Doğradığımız peynirleri ilave edip karıştıralım.
İsterseniz üzerine biraz daha tereyağı kızdırıp dökebilirsiniz.



Mıhlama

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc177010
Gönderme Tarihi: 25.Mar.2024
156 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

4 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı mısır unu
1 su bardağı su
200 gr kolot peyniri

Öncelikle tereyağını tavaya alıp eritin. Tamamen eridiğinde üzerine mısır ununu ekleyerek karıştırın. Mısır ununu kokusu çıkana kadar orta ateşte, kavurun. Burada önemli olan tahta kaşık yardımıyla sürekli karıştırmak. üzerine 1 bardak suyu ilave edip, karıştırmaya devam edin. Sıcak un, soğuk su ile buluşunca topaklanacaktır. Bu yüzden hızlı hızlı karıştırmaya devam edin. Kaynamaya başladığında ocağı altını biraz daha kısın. Kabarcıklar çıkınca, üzerine doğranmış kolot peynirini ekleyin. Peynirler tamamen eriyip uzayıncaya kadar karıştırmaya devam edin. Ocağın altını kapatıp, sıcak olarak servis edin.



Mıhlama

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc170494
Gönderme Tarihi: 25.Şub.2023
277 defa indirildi / yazdırıldı




https://cook.com.tr

Tel Civil Peyniri 0.5 Kilogram
Mısır Unu 2 Su Bardağı
Su 3 Su Bardağı
Tereyağı 0.2 Kilogram

Tereyağı ve mısır ununu kavurmakla işe başlıyoruz. 10 dk. mısır ununun rengi dönene kadar kavuralım. Mısır unu bir güzel kavrulduktan sonra 3 su bardağı su ekliyoruz ve bütün malzemelerin fokurdamasını bekliyoruz. Peynirleri yavaş yavaş eklemeye başlayabiliriz. Bir yandan da karıştıralım ve peynirin kuymağın içinde erimesini bekleyelim. Peyniri de ekledikten sonra kuymağı kısa bir süre kendi haline bırakabiliriz. Tereyağı üste çıkıp kendini gösterdiğinde artık yemeğe hazır hale geldi demektir. Kuymağı kesinlikle sıcak yemenizi tavsiye ederim. Soğuduktan sonra ya da ısıtıp sonra yemek gibi bir gaflette bulunmayın.



Mıhlama

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc168191
Gönderme Tarihi: 28.Ekm.2022
341 defa indirildi / yazdırıldı




2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı mısır unu
1 su bardağı sıcak su
150 gram kolot peyniri ( yoksa kaşar tost peyniri de olabilir)

Öncelikle tereyağını orta ateşte eritelim.
Eriyen yağımıza mısır ununu ilave edelim ve bir kaç dakika hafifçe kavuralım.
Daha sonra suyumuzu ilave edip kıvam alana kadar ( 30- 40 saniye )karıştıralım.
Hemen peşine peynirlerimizi de ilave edelim ve eriyene kadar karıştıralım.
Peynirlerimiz tamamen eridikten sonra servis tabağımıza alalım.

Not: ölçüsünü artırıp fazla yapmak istiyorsak mısır unu ve su dengesini iyi ayarlamamız gerekiyor. Eğer mısır ununu fazla kaçırırsak çok çabuk katılaşıp akışkanlığını kaybeder.



Mıhlama

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc166886
Gönderme Tarihi: 24.Ağu.2022
310 defa indirildi / yazdırıldı




200 gr kaşar peyniri
1 çay bardağı mısır unu
2 yemek kaşığı tereyağı
1,5 su bardağı su

Bakır tavada 2 yemek kaşığı tereyağını eritin. Tereyağını çok kızdırmadan 1,5 su bardağı suyu ilave edip karıştırın. Karışıma 1 çay bardağı mısır ununu ilave ederek topaklanmaması için hızlı hızlı güzelce karıştırmaya devam edin. Boza kıvamı elde ettikten sonra içine rendelenmiş kaşar peynirlerini ilave ederek peynirler eriyene kadar karıştırmaya devam edin. Peynirler eriyip, tereyağı üste çıktığında muhlama hazır demektir.



Kuymak

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc158658
Gönderme Tarihi: 07.Tem.2021
388 defa indirildi / yazdırıldı




4 yemek kaşığı mısır unu
2 su bardağı su
2 yemek kaşığı tereyağı
1 kase kadar telli peynir, imansız peynir ve kaşar peyniri karışımı
Bir miktar tuz

Bir teflon tava içine tereyağı konularak eritilir.
Mısır unu ve yeteri kadar tuz ilave edilip kavrulmak üzere karıştırılır.
Rengi ve kokusu belli olunca 2 bardak soğuk su katılır ve sürekli karıştırılır.
Suyu çekene ve yağ üzerine çıkana kadar yaklaşık 5 dakika kısık ateşte pişmeye bırakılır.
Sonra peynirli karışım eklenir çok fazla karıştırılmadan peynir eriyinceye ve tereyağı üste çıkana kadar pişirilir.
Ocaktan alınır ve sıcak olarak servis edilir.



Mıhlama

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc158650
Gönderme Tarihi: 06.Tem.2021
316 defa indirildi / yazdırıldı




2 su bardağı mısır unu
Tereyağı
3 su bardağı su
Yarım kg. telli peynir yoksa eritme peynir ya da yayla peyniri kullanılabilir.

Tel peynirini kullanacaksanız olduğu gibi ekleyebilirsiniz ama eritme veya yayla peynirini kullanıyorsanız bir tabağa bölerek hazırlayabilirsiniz.
Yapıştırmayan bir tavaya 200 gr tereyağını koyup eritiyoruz.
Yağın kızarmamasına veya yanmamasına dikkat etmelisiniz.
Yağ eridikten sonra, 3 su bardağı mısır ununu ilave ediyoruz.
Hafif ateşte ağır ağır tereyağı ve mısır ununu kavurmakla işe başlıyoruz.
10 dakika. Mısır ununun rengi dönene kadar kavuralım.
İyice kavrulan mısır ununa karıştırarak 3 su bardağı su ekliyoruz.
Kıvama gelince yavaş yavaş peynirleri ilave ediyoruz ve tereyağı üste çıkana kadar kısık ateşte pişiriyoruz.



Muhlama

Doctor
English Admin
English Admin

Kayıt: 15.01.2007
Mesajlar: 2416
Şehir: KKTC
Kısa URL: https://ml.md/lc157566
Gönderme Tarihi: 30.Nis.2021
600 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.milliyet.com.tr

4 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı mısır unu
1 su bardağı süt
1,5 su bardağı su
200 gram tel peyniri

Tereyağını tavada eritin ve yakmadan köpüklü kıvama getirin.
Tereyağı kızgınken mısır ununu ekleyin ve orta ateşte mısır ununu kavurun.
Su ve süt karışımını ayrı bir sos tenceresinde karıştırıp, ısıtın.
Sıcak su ve süt karışımını mısır unu ve tereyağının üzerine yavaşça ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
Mısır unu ve süt karışımı kıvam almaya başlayınca tel peyniri üzerine ekleyin ve ocağın altını kısın.
Fazla müdahale etmeden peynirin erimesi için küçük dokunuşlar yapın.
Peynir eridikten sonra tavadaki tüm malzemeyi alt üst ederek karıştırın.
Tereyağı üste doğru çıkmaya başlayınca mıhlamanız hazır olmuş demektir.



Mıhlama

sevda abla
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 21.09.2020
Mesajlar: 35
Şehir: Isparta
Kısa URL: https://ml.md/lc153196
Gönderme Tarihi: 22.Eyl.2020
635 defa indirildi / yazdırıldı




https://acunn.com

4 yemek kaşığı tereyağı
4 yemek kaşığı mısır unu
2 su bardağı su
300 gram Trabzon peyniri

Tereyağını sahana aktarın ve sık ateşte fokurdayana kadar eritin, üzerine azar azar mısır unu ekleyip, tahta bir kaşıkla mısır ununu kavurmaya başlayın. Mısır unu renk aldığında suyu ilave edin. Ardından, kaynayan suda şişen mısır ununa tel tel ayırdığınız Trabzon peynirini ekleyip, karıştırın.
Muhlamayı aralarda karıştırarak kısık ateşte pişirin, tereyağı üzerine çıkıp, renk aldığında ocaktan aldığınız muhlamayı bekletmeden sıcak olarak ikram edin, muhlamayı sıcak ikram etmeniz tereyağın donmaması hususunda önemli bir nokta olacaktır.

Not: İnce çekilmiş ve taze mısır unu yanı sıra; kazeini (süt köpüğü) alınmış sade yağ olarak da bilinen tereyağı kullanmanız muhlamanın tadını arttıracaktır. Muhlama yaparken su yerine süt kullanmayı tercih edebilir; Trabzon peyniri yerine eriyebilen çeçil peyniri de kullanabilirsiniz.



Mıhlama

hatice sezgin
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 04.06.2020
Mesajlar: 37
Şehir: Amasya
Kısa URL: https://ml.md/lc151080
Gönderme Tarihi: 09.Haz.2020
420 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.muratbey.com.tr

250 gr. Muratbey Tel peyniri
2 yemek kaşığı Muratbey Tereyağı
2 adet yarım su bardağı ılık su
100 gr. mısır unu

Muratbey Tel peynirlerini bir kaba koyunuz ve üzerine yarım su bardağı ılık su ilave edip bekletiniz. Tereyağını ocakta eritip üzerine yarım su bardağı suyu ekleyiniz. Tereyağına mısır ununu ilave ediniz. Renk değiştirip topaklanma kalmayana kadar çeviriniz. Üzerine önceden ıslattığımız tel peynirlerini ekleyiniz ve 2 çorba kaşığı daha mısır unu ilave ediniz.



Mıhlama

berika
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 28.01.2020
Mesajlar: 21
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc148172
Gönderme Tarihi: 28.Oca.2020
625 defa indirildi / yazdırıldı




300 gram Trabzon veya çeçil peyniri
4 yemek kaşığı mısır unu
4 yemek kaşığı tereyağı
2 su bardağı su

Tavayı ocağa alın. İçine tereyağını ekleyip eritin.
Mısır ununu azar azar ilave ederek kavurun.
Mısır unu renklenince suyu ekleyip orta ateşte kaynatın.
Un şişince üzerine peynirini ekleyin.
Mıhlamayı ara ara karıştırarak kısık ateşte pişirin.
Tereyağı üzerine çıkınca ocaktan alıp servis edin.



Mıhlama

küt
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 10.10.2019
Mesajlar: 19
Şehir: Kırklareli
Kısa URL: https://ml.md/lc146278
Gönderme Tarihi: 14.Ekm.2019
525 defa indirildi / yazdırıldı




Millî Eğitim Bakanlığı

2 adet kuru soğan
250 gram tereyağı
5 yumurta
Yeteri kadar tuz

Bir tavada tereyağı eritilir.
Küçük küçük doğranan soğanlar yağda pembeleşinceye kadar kızartılır.
Üzerine yumurtalar kırılır, tuz atılır, orta ateşte pişirilir.



Mıhlama

LED
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 14.02.2019
Mesajlar: 24
Şehir: Çorum
Kısa URL: https://ml.md/lc140539
Gönderme Tarihi: 14.Şub.2019
782 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.sabah.com.tr

Tereyağı
2 su bardağı su
1 su bardağı süt
4 yemek kaşığı mısır unu
250 gram tel peyniri

Terayağını tavada eritin. Terayağı kızma aşamasına gelince mısır ununu ekleyerek kısık ateşte mısır ununu kavurmaya başlayın.
Farklı bir tencerede süt ve suyu karıştırarak mısır unu ile terayağının üzerine ekleyin, karıştırın.
Süt ile mısır unu karışımınızı tel peyniri üzerine ekleyin.
Peynirin erimesini dikkatlice izleyin eğer peynir erimezse küçük dokunuşlarla peynirin erimesini sağlayın.
Peynir de eridikten sonra malzemeleri tamamen karıştırın. Mıhlamanın hazır olması terayağının üste doğru çıkmasıyla belli olur.



Mıhlama

şilep
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 17.05.2018
Mesajlar: 25
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc134200
Gönderme Tarihi: 19.May.2018
893 defa indirildi / yazdırıldı




2 - 3 yemek kaşık tereyağı
3 yemek kaşık un
1 kase kaşar peynir
1 yemek kaşığı tuz
Su

Tavaya yağı alıp eritiyoruz daha sonra unu ilave ederek pembeleşene kadar kavuruyoruz Yavaş yavaş su ilave edip kıvamını ayarlıyoruz yaklaşık 1.5 su bardağı kadar Sonra 2.3 dk pişirdikten sonra peynirleri ilave edip karıştırıyoruz Kapağı kapalı bir şekilde 2.3 dk daha pişirip ateşten alıyoruz.



muhlama

selin
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 10.06.2008
Mesajlar: 21
Şehir: konya
Kısa URL: https://ml.md/lc127412
Gönderme Tarihi: 09.Ağu.2017
1,414 defa indirildi / yazdırıldı



4 dolu kaşık mısır unu
2 bardak soğuk su
yarım tatlı kaşığı tuz,
50-100 gram tel peynir

Tereyağı eritilir, mısır unu koyulur ve iyice kavrulur. Un kokusu gidince su ve tuzu eklenir, kaynayıncaya kadar sürekli karıştırılır. Kaynayınca 10-15 dk. kendi kendine pişer sonra peynir eklenir. 5-10 dk da peynirle pişer. yağı üzerine çıkınca pişmiş demektir.

Karadenizin klasik kahvaltı yemeğidir. Kavrulmuş mısır unu bulabilirseniz üçte bir kavrulmuş üçte iki normal mısır unu kullanabilirsiniz. İçine koyacağınız peynir de karışım veya farklı olabilir, dil peyniri, kaşar, tulum tercih edilebilir. Peyniriniz tuzlu ise tuz koymayın. Anneannem yağını bol koyar ve adına havis derdi.


Fotoğraf "KARATAYLI" tarafından gönderildi. 23.09.2020


Mıhlama

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc118741
Gönderme Tarihi: 08.Ağu.2016
1,098 defa indirildi / yazdırıldı




Tuğba Balcı

2 yemek kaşığı mısır unu
½ çay bardağı su
2 yemek kaşığı tereyağı
2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Yağı tavada eritiyoruz ve üzerine mısır ununu ekleyip hafif kavurun. Suyu ekleyip karıştırın. Ardından kaşarı ekleyin ve eriyene kadar hızlıca karıştırın. Eriyince altını kapatıp afiyetle yiyebilirsiniz.



Mıhlama

İ
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 01.09.2014
Mesajlar: 622
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc110702
Gönderme Tarihi: 15.Ağu.2015
2,489 defa indirildi / yazdırıldı




2 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı mısır unu
120 gram mıhlamalık peynir
1 su bardağı sıcak su
Yarım tatlı kaşığı tuz

Tereyağı tavaya alınarak ateşe oturtulur, dikkatli bir şekilde yakmadan eritilir.
Tereyağı eridikten sonra üzerine mısır unu eklenerek beraberce kavrulur.
Yağ ve mısır unu tamamen birbirine karışıncaya kadar kavurma işlemine devam edilir. Üzerine yarım tatlı kaşığı tuz dökülür.
Yağ ve mısır unu tamamen karışınca üzerine 1 su bardağı sıcak su dökülür. Sıcak su tavadaki malzemelerle tamamen bütünleştikten sonra üzerine eriyebilen peynir atılır.
Bu peynir; "imansız peyniri", "Trabzon peyniri", "Minzi Peyniri" olabilir, bulanamazsa "dil peyniri" ya da "taze kaşar peyniri" de kullanılabilir.
Mısır unlu karışım peynir eriyinceye kadar aralıksız olarak karıştırılır. İyice karışınca mıhlama kaşığı kaldırdıkça uzamalıdır. Hemen servis yapılarak, soğutulmadan yenir.







Mıhlama Tarifleri Düzce Yemekleri



(25 adet Mıhlama 283,870 defa bakıldı)

Sayfa: 1, 2  Sonraki »


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort