Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Tavuk Göğsü Tarifleri > Sütlaç (67 adet - 4,900,994 defa bakıldı)

Sütlaç


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Aşure Tarifleri
Elmasiye Tarifleri
İrmik Tatlısı Tarifleri
Jöle Tarifleri
Kazandibi Tarifleri
Keşkül Tarifleri
Muhallebi Tarifleri
Mus Tarifleri
Paluze Tarifleri
Pelte Tarifleri
Peynir Tatlısı Tarifleri
Puding Tarifleri
Su Muhallebisi Tarifleri
Sütlaç Tarifleri
Tavuk Göğsü Tarifleri
Zerde Tarifleri
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Sütlaç

Koç
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 11.01.2006
Mesajlar: 54
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc3170
Gönderme Tarihi: 02.May.2006
4,112 defa indirildi / yazdırıldı




1.5 kg süt
1 büyük çay fincanı dolusu pirinç
1 büyük çay fincanı toz şeker

Ayıklanmış, yıkanmış pirinç bol suda pişene kadar yaklaşık 20-25 dakika haşlanır. Piştikten sonra süzülen pirinç 1.5 kilo süte ilave edilir, daha sonra buna şeker de katılır ve koyulaşana kadar tahta bir kaşıkla karıştırılarak orta harlı ateşte 20 dakika kadar pişirilir.
Ufak toprak kaplara dökülür, arzuya göre fırına konup fırının ızgara bölümü açılarak sütlaçların üst kısmı hafif yakılır.


ML® Sütlaç için tıklayın



Fotoğraf "ironii" tarafından gönderildi. 17.12.2014


Sütlaç

ERTOSUN
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 05.08.2006
Mesajlar: 32
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc7036
Gönderme Tarihi: 14.Ağu.2006
3,310 defa indirildi / yazdırıldı




Pirinçler ayıklanıp yıkanır. Su ve bir fiske tuz ile tencereye konup lapa gibi oluncaya kadar pişirilir. Üzerine süt yavaş yavaş ilave edilir. Şekeri de konup, orta ateşte kaynamaya bırakılır. Ocaktan indirildikten sonra fırına konup demlendirilir. Kaselere boşaltılıp, üzerine tarçın dökerek soğuk servis yapılır.


ML® Kayısılı Dilim Sütlaç için tıklayın



Sütlaç

Hakime
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 10.10.2006
Mesajlar: 26
Kısa URL: https://ml.md/lc7930
Gönderme Tarihi: 17.Ekm.2006
3,741 defa indirildi / yazdırıldı




6 bardak süt
1,5 bardak su
1/2 bardak pirinç
2,5 bardak şeker
1 çorba kaşığı nişasta

Pirinci ayıklayın, yıkayın. Üzerine 1 bardak su ilave edin, suyunu iyice çekinceye kadar haşlayın. Kaynayan pirince süt ilave edin, yarım saat kadar pişirdikten sonra şekerini koyun. 15 dakika şekeri kaynatın, yarım bardak suda nişastayı ezin, azar azar sütlaç kabına dökün ve karıştırın. Hazır olan sütlacı kaselere dağıtın ve soğuyunca servis yapın.


ML® Sultan Tacı için tıklayın


Sütlaç

neyzen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 26.10.2006
Mesajlar: 169
Kısa URL: https://ml.md/lc8172
Gönderme Tarihi: 29.Ekm.2006
3,961 defa indirildi / yazdırıldı




500 gram süt
1 kaşık pirinç
1/2 bardak tozşeker
1/2 kaşık pirinç unu.

Bir kap içinde yarım kilo süte yarım bardak su katarak kaynatılır. Islanmış, temizlenmiş, pirinç sütle pişirilir. Şeker, yarım kaşık sulandırılmış pirinç unu katıp pişirilir. Kâselere bölünür. Soğuduktan sonra üzerine tarçın dökülür.


ML® Bağdat Sütlacı için tıklayın


Sütlaç

Karakol
Editor
Editor

Kayıt: 10.11.2005
Mesajlar: 157
Şehir: Emek/ANKARA
Kısa URL: https://ml.md/lc10722
Gönderme Tarihi: 01.Oca.2007
3,121 defa indirildi / yazdırıldı




8 su bardağı süt
1+1/4 su bardağı tozşeker
1 kahve fincanı kırık pirinç
1/4 kahve fincanı pirinç unu
1/4 kahve fincanı nişasta
2,5 bardak su
1 kahve kaşığı tuz

Pirinç ayıklanır bir kahve fincanına tepeleme doldurulur, yıkanır, suyu iyice süzdürülür ve 1,5 bardak suyla birlikte bir tencereye konur orta ateşe oturtulur. Pirinç suyunu çekip iyice yumuşayıncaya kadar haşlanır. Pirinç haşlanınca 8 su bardağı kaynar sütün içine boşaltılır. Pişmeye bırakılır. Diğer tarafta bir kapta 1/4 kahve fincanı pirinç unuyla 1/4 kahve fincanı nişasta karıştırılır. Sonra bu karışım tahta kaşıkla hızlı hızlı karıştırılırken 3/4 bardak su azar azar akıtılır. Karışım bulamaç haline getirilir. Sonra bu sulu bulamaç kaynamakta olan sütün içine azar azar akıtılır, karışımı hızlı hızlı karıştırmaya devam edilir. 10 dakika kadar pişirilir, sonra içine tozşeker atılır. Karıştırılarak düğünçorbası kıvamına gelinceye kadar pirişilir. Sonra tencere ateşten indirilir. Kâse veya tabaklara boşaltılır bir kenarda soğumaya bırakılır. Sütlaç iyice soğuyunca üzerlerine tarçın serpilerek servis yapılır.


ML® Yanık için tıklayın


SÜTLAÇ

otelman
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 02.04.2006
Mesajlar: 196
Şehir: Alanya
Kısa URL: https://ml.md/lc10903
Gönderme Tarihi: 04.Oca.2007
3,378 defa indirildi / yazdırıldı




Malzeme:
1 litre süt «4 bardak»
80-100 gr. çorbalık pirinci bardak
250 gr. toz şeker «1 bardak»
20 gr. pirinç unu «dörtte bir fincan»
15 gr. nişasta «dörtte bir fincan»
2 bardak su «pirince»
Yarım bardak su «pirinç unu ve nişastaya»
1/2 kahve kaşığı tuz Tarçın

Yapılışı;
Ayıklanmış pirinç 2 bardak suda suyunu çekip de yumuşak bir hal alıncaya kadar haşlanır. Bir tencereye süt ve bir kahve kaşığı tuz ile bu haşlanmış pirinçler konarak orta ateşte kaynamaya bırakılır. Bu esnada nişasta ve pirinç unu bir kaba konup üzerlerine yarım bardak kadar su sicim gibi akıtılarak ve karıştırılarak su içinde halledilir ve bu karışım kaynamakta olan pirinçli süte azar azar ve daimi karıştırmak suretiyle ilâve edilir. Bundan sonra 15 dakika kadar kaynatılır ve bu sırada şeker de konur. Sütlâç, düğün çorbası kıvamına gelince tencere ateşten alınarak, derhal hazırlanmış olan kâse veya kaplara tevzi edilir ve soğuduktan sonra arzu edilirse üzerine tarçm da ekilerek servis yapılır.


SÜTLAÇ

neriman
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 27.07.2007
Mesajlar: 21
Kısa URL: https://ml.md/lc16725
Gönderme Tarihi: 28.Tem.2007
3,197 defa indirildi / yazdırıldı




1 Su bardağı pirinç
1 Tutam tuz
4 Su bardağı süt
Yeteri kadar tarçın
3 Çorba kaşığı toz şeker

Sütü tencereye boşaltıp kaynamaya bırakın. Süt kaynayınca, önceden yıkayıp, ayıkladığınız pirinci süte ekleyin indireceğinize yakın şeker ve tuzu koyu kıvamına gelince ateşten indirin. Servis kâselerine bölün ve üstlerine tarçın serpin, soğuk olarak servis yapın.


Sütlaç

müjde
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 01.08.2007
Mesajlar: 48
Şehir: Mersin
Kısa URL: https://ml.md/lc17562
Gönderme Tarihi: 05.Eyl.2007
3,270 defa indirildi / yazdırıldı




Yarım su bardağı pirinç,
1,5 su bardağı su,
1,5 çorba kaşığı nişaşta,
5 su bardağı süt,
12 çorba kaşığı şeker,
1 tatlı kaşığı rendelenmiş limon,
1 tatlı kaşığı tarçın,
1 tatlı kaşığı hindistancevizi

Yarım su bardağı pirinci ayıklayıp yıkayın. Tencereye koyun. Üzerine 1,5 su bardağı suyu ilave edin. Yumuşayıncaya kadar 20 dakika pişirin. Bir buçuk çorba kaşığı nişastayı 1/4 su bardağı süt ile ezin. Kalan sütü ve ezilmiş nişastayı pirince ekleyin. Hep aynı yöne doğru karıştırarak 10 dakika pişirin.
Ocağı kapatın. Sütlaç biraz ılınınca şekeri ekleyin. Rendelenmiş limon kabuğunu ilave edin. Servis kaselerine boşaltın. Üzerini hindistancevizi ve tarçın ile süsleyin.


Sütlaç

cemsertel
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 21.09.2007
Mesajlar: 10
Şehir: İzmit
Kısa URL: https://ml.md/lc17883
Gönderme Tarihi: 21.Eyl.2007
3,300 defa indirildi / yazdırıldı




Gönül Demir

4 su bardağı süt,
2 su bardağı su,
2 kahve fincanı pirinç,
2 çay bardağı şeker,
2 tatlı kaşığı nişasta
1\2 su bardağı süt,
1 paket vanilya.
Üzeri için: tarçın

Pirinçlerin üzerine suyu ekliyorum ve yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişiriyorum. Sütü ve şekeri ekleyip birkaç dakika daha pişiriyorum. Yarım su bardağı sütün içinde nişastayı eziyorum ve tencereye ilave ediyorum. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişiriyorum. Ateşten alıp vanilyayı ekliyorum ve kaselere boşaltıyorum. Soğuyunca üzerine tarçın serpiyorum. Afiyet olsun.


Sütlaç

pelikan
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 05.10.2007
Mesajlar: 26
Şehir: Antalya
Kısa URL: https://ml.md/lc18264
Gönderme Tarihi: 05.Ekm.2007
16,049 defa indirildi / yazdırıldı




6 kişilik Gerekli malzeme:
4 su bardağı süt
Yarım su bardağı pirinç
1 su bardağı su
1.5 su bardağı tozşeker
1 çorba kaşığı nişasta
1 I paket vanilya
1 tatlı kaşığı tarçın

Pirinçleri yıkayıp süzün. Tencereye alıp suyu ekleyin ve pirinçler suyu çekinceye kadar pişirin.
Nişastayı 1 çay bardağı süte ezin. Kalan süt, tozşeker ve nişastalı sütü pirince ilave edip kısık ateşte tahta kaşıkla sürekli karıştırarak pişirin. Koyulaşmaya başlayınca ve üzeri göz göz olunca ocaktan alın. Vanilyayı ekleyip karıştırın ve kâselere paylaştırın. Tarçınla süsleyip buzdolabında birkaç saat bekletin. Soğuk olarak servis edin.


Sütlaç

sergüzeşt
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 04.12.2007
Mesajlar: 39
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc19751
Gönderme Tarihi: 04.Arl.2007
3,858 defa indirildi / yazdırıldı




Seda Pastanesi Çukurambar

Malzemeler
1,5 litre süt
1 büyük çay fincanı pirinç
1 büyük çay fincanı toz şeker
1 çorba kaşığı nişasta

Yapılışı
Ayıklanmış ve yıkanmış pirinç, iyice pişene kadar yaklaşık 20-25 dakika kadar bol suda haşlanır. Piştikten sonra süzülür. Süzülen pirince 1.5 litre süt, şeker ve nişasta ilave edilir. Orta harlı ateşte, koyulaşana kadar tahta bir kaşıkla karıştırarak 20 dakika kadar pişirilir. Piştikten sonra küçük güveçlere ya da kaselere dökülür. Arzuya göre 180 derece ısıtılmış fırına konur, fırının ızgara bölümü açılır. Sütlaçlar fırının ızgara konumunda üst kısımları yanmaya yakın pişecek kadar kızartılır. Sütlaçların üzeri kızardıktan sonra isteğe göre sıcak ya da soğuk olarak servis yapılır.


SÜTLAÇ

Cenk Nizipli
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 10.12.2007
Mesajlar: 65
Şehir: İstanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc19903
Gönderme Tarihi: 12.Arl.2007
3,486 defa indirildi / yazdırıldı




Malzeme :
2 lt. süt.
300 gr. şeker,
100 gr. pirinç,
1 yumurta sarısı,
1 kaşık un,
vanilya

Yapılışı:
1- Pirinci ayıklayıp yıkayınız.
2- Üzerini 4-5 parma geçecek kadar su koyup karıştırmadan kaynatınız.
3- Pirinçler uzayınca ateşten alınız.
4- Suyunu süzüp süte karıştırınız.
5- Sütü ateşe koyup 1-2 taşım kaynayınca şekeri ilave ediniz.
6- Pirinçler yumuşayıncaya kadar pişiriniz.
7- Pirinç ununu biraz su ile ezip sütlaca ilave ediniz (Sütlacın koyulaşması için).
8- Bir iki taşım daha kaynatıp ateşten alınız.
9- Yukardan dökerek birer kişilik kaselere koyunuz.

NOT: Bütün sütü tatlıların vanilyası tatlı ateşten alınınca konur. Sıcağın tesiriyle koku gitmemesi için.


SÜTLÂÇ

sevim
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 14.12.2007
Mesajlar: 52
Şehir: Nallıhan/Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc21314
Gönderme Tarihi: 12.Şub.2008
3,278 defa indirildi / yazdırıldı




1 lt. süt
1 çorba kaşığı pirinç unu
1/2 su bardağı pirinç
1 su bardağı şeker

Pirinci 2 su bardağı su ile bakır bir tencerede yumuşayıncaya kadar pişiriniz. Pirinç ununu biraz sütle eziniz. Sütle beraber pirince katınız.
Karıştırarak orta hararetli ısıda 10 dakika pişiriniz. Şekerini katıp 1-2 taşım kaynatarak sıcak olarak kâselere boşaltınız.


SÜTLAÇ

Romeo
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.04.2008
Mesajlar: 66
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc23157
Gönderme Tarihi: 12.Nis.2008
3,281 defa indirildi / yazdırıldı




Malzeme:
1 kg. süt
3/4 su bardağı pirinç
1 su bardağı şeker
1 tutam tuz

Yapılışı:
Pirinçleri ayıklayıp, yıkayın. Sütü ve tuzu ilâve edip, kısık ateşte pişirin. Pirinçler pişince şekeri ilâve edip, 5 dakika daha pişirin ve kâselere boşaltın.


SÜTLAÇ

kumbara
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 23.05.2008
Mesajlar: 18
Şehir: Konya
Kısa URL: https://ml.md/lc24026
Gönderme Tarihi: 23.May.2008
3,531 defa indirildi / yazdırıldı




Malzeme:
2 kg süt
1 çay kaşığı tuz
1,5 su bardağı pirinç
2 su bardağı şeker

Yapılışı:
Pirinç ayıklayıp yıkanır. Tuz da ilave ederek sütle beraber çok ağır ateşte pişmeye bırakılır. Pirinçler piştikten sonra şeker ilave edilir. Biraz daha pişirilir. Ateşten indirilip, kaselere boşaltılır.


Sütlaç

nabzet
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 09.06.2008
Mesajlar: 27
Şehir: Diyarbakır
Kısa URL: https://ml.md/lc24482
Gönderme Tarihi: 09.Haz.2008
3,233 defa indirildi / yazdırıldı




Malzemesi
2 lt. süt
3 çay fincanı su
1 çay bardağı pirinç
2 çorba kaşığı silme nişasta
2 çorba kaşığı silme pirinçunu
1,5 çay fincanı toz şeker

Pirinci ayıklayıp yıkadıktan sonra 2 çay fincanı suyla küçük bir kaba koyarak, ortadan az ısıda, suyunu çekip yumuşayıncaya kadar pişirin.
Öte yanda, alüminyum olmayan bir sütlaç tenceresinde sütü kaynatın ve pişirdiğiniz pirinci kaynamakta olan süte boşaltarak kaynamaya bırakın.
Bu sırada, nişastayla pirinç ununu 1 çay fincanı suyla karıştırarak ezin.
Ezilmiş nişasta ve pirinçununu pirinçle kaynamakta olan süte karıştırarak katın ve karıştırmaya ara vermeden, koyulaşıncaya kadar 10-15 dakika pişirin. Toz şekerini ekledikten sonra 10 dakika daha kaynatın.
Tek kişilik kaplara alın, çok çabuk soğuttuktan sonra servis yapabilirsiniz.
Sütlacın üzerinin kaymak tutmasını istiyorsanız, soğuturken sütlaç kaselerinin üzerine düz bir tabak kapatın. Alüminyum tencereler sütlacın renginin kararmasına neden olur.


Sütlaç

aladağ
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 03.07.2008
Mesajlar: 21
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc25027
Gönderme Tarihi: 03.Tem.2008
2,865 defa indirildi / yazdırıldı




8 bardak süt
1 bardak şeker
Yarım bardak pirinç
4 adet yumurta sarısı
1 kaşık nişasta

Pirinci ayıklayıp yıkayın. Suda haşlayın. Sütü, şekeri katıp karıştırın. Bir taşım kaynatın. Nişastayı soğuk suyla eritin. Yumurta sarılarını da katıp karıştırın. Kaynaymca söndürün ve kaselere bölün. Soğutup servis yapın. Üstüne tarçın koyabilirsiniz.


Sütlaç

mesai
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 13.04.2009
Mesajlar: 35
Şehir: Kızılay-Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc35402
Gönderme Tarihi: 13.Nis.2009
6,580 defa indirildi / yazdırıldı




Ayşe Tüter

1 litre süt
1 su bardağı şeker
1,5 çay bardağı pirinç
1 yumurtanın sarısı
4 çorba kaşığı pirinç unu
1 çay kaşığı vanilya

Öncelikle pirinci bir miktar suyla kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin. Hazırladığınız pirince sütü ilave edip, kaynamaya başlayınca şekeri, yumurta sarısını ve vanilyayı da ekleyin. Arada bir karıştırarak 30 dakika kadar pişirin. Eğer kıvamına gelmemişse pirinç ununu suyla eriterek sütlaca ilave edin. Bir iki taşım kaynatıp kaselere boşaltın. Soğuduktan sonra üzerini dilediğiniz gibi süsleyip, soğuk olarak servis yapın.


Sütlaç

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc36794
Gönderme Tarihi: 23.May.2009
3,133 defa indirildi / yazdırıldı




Malzemeler
2000 gram süt (8 bardak)
300 gram toz şeker (1.1/4 bar.)
70 gram kırıklı pirinç (1 k. f.)
15 gram pirinç unu (1/4 k. f.)
15 gram nişasta (1/4 kah. fin.)
1.1/2 bardak su (pirince)
¾ bardak su (pirinç unu ve nişastaya)
1 kahve kaşığı tuz

Bir kaba taşları ayıklanmış 1 tepeleme dolu kahve fincanı pirinç ile 1.1/2 bardak su koyarak, haşlamalı ve kabı ateşten almalıdır. Sonra bir tencereye 2000 gram süt, 1 kahve kaşığı tuz ile haşlanmış olduğumuz pirinçleri koyarak pirinçli sütü kaynamaya bırakmalıdır. Sonra, içine nişasta ve pirinç unu katılmış süt, boza kıvamında bir koyuluk oluşuncaya kadar, durmadan karıştırmak lazımdır. ve iyice soğuduktan sonra servis yapmalıdır.


Sütlaç

posta
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 27.07.2009
Mesajlar: 22
Şehir: Sivas
Kısa URL: https://ml.md/lc38528
Gönderme Tarihi: 27.Tem.2009
3,160 defa indirildi / yazdırıldı




Malzemeler
2 litre süt
t 1 çay bardağı pirinç
1 çay bardağı fındık
3 portakal kabuğunun rendesi
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı tarçın
1 çay bardağı antepfıstığı
2 su bardağı şeker
1/2 su bardağı nişasta

Pirinci ayıklayıp, yıkadıktan sonra 15 dakika kaynatın. Başka bir tencerede sütü kaynatıp, şekeri ilave ederek karıştırın. Haşlanmış pirinç, fındık, portakal kabuğu rendesi, vanilya ve yeşil fıstığı ekleyerek kaynatın. Nişastayı suyla eritip, kaynamakta olan sütü koyulaştırmak için karıştırarak ilave edin. Karışımı 10 dakika kaynatarak kaselere boşaltın. Üzerlerine rende portakal kabuğu ve tarçın serperek servis yapın.






Sütlaç Tarifleri Tavuk Göğsü Tarifleri



(67 adet Sütlaç 4,900,994 defa bakıldı)

Sayfa: 1, 2, 3, 4  Sonraki »


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort